SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO EXCLUSIV | Becali promite că nu se mai implică la FCSB, în Postul Paștelui! „50 de zile o să fie liniște la echipă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 01 martie 2020, ora 19:16,
gigi-becali-isi-face-cruce
gigi-becali-isi-face-cruce

FCSB este fără victorie de patru meciuri în Liga 1. ‘Roș-albaștrii’ au debutat în play-off cu un egal la Botoșani, scor 2-2, iar Gigi Becali este dezamăgit de parcursul echipei și are speranțe mici la câștigarea titlului. La emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Becali a anunțat că nu se va mai implica la echipă în Postul Paștelui, iar intervențiile la emisiunile TV vor fi rare.

FCSB ocupă locul 3 în clasamentul play-off-ului, la trei puncte de liderul CFR Cluj, care nu a jucat încă în această etapă.

Nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Le cer iertare tuturor! De mâine dimineață începe postul, văd meciul și atât. În rest, televizor în casa mea nu există, tot postul, 50 de zile. Nu o să mai spun nimic, la revedere! Nu o să mai răspund, le cer scuze, văd meciul și atât. Vreau să fac post așa cum trebuie să facă un creștin adevărat. 50 de zile o să fie liniște la echipă, treaba lor, să facă ce vor.

Dacă vrea Domnul și dacă merit eu, dacă sunt curat, luăm titlul. Dacă nu, nu îl luăm! La judecată nu mă întreabă Hristos dacă am luat în 2020 titlul. Suporterii nu mă întreabă, pentru că fiecare își face viața la el în casă. Eu fac ce vreau la FCSB, fiecare face ce vrea dacă nu încalcă legea.

Nu mai țin minte dacă l-am schimbat la pauză pe Petre. Eu așa vreau, să nu mai vorbesc. Dar mă mai cert, apoi cer iertare, apoi iar mă cert… până la infinit cer iertare„, a spus Gigi Becali la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 1 martie 2020

realitatea sportivagigi becaliliga 1becalifcsb