VIDEO | FC U Craiova, refuzată de un atacant cu experiență! Mutu nu a reușit să îl convingă

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 17:20,
Adi Mutu, Sursa foto: Profimedia Images
Adi Mutu, Sursa foto: Profimedia Images

Oltenii continuă să se lupte pe piața transferurilor, asta după ce în ultimele zile au anunțat venirile portarului Armin Gremsl, dar și a atacantului Hugo Vieira!

Aflați în Slovenia în această vară pentru efectuarea perioadei de pregătire, „leii” vor să pună la cale ultimele detalii înaintea primului sezon de Liga 1, după zece ani de absență. După ce a decis să renunțe la mai mulți fotbaliști și a cerut cât mai multe transferuri pentru Liga 1, „Briliantul” încearcă acum să alinieze cea mai bună formulă pentru duelul cu CFR Cluj, din prima etapă a campionatului.

Cu o campanie de achiziții spectaculoasă, bazată în mare parte pe jucători străini, Adrian Mutu pusese ochii și pe un atacant cu experiență, cu multe reușite în ultimul sezon. Potrivit informațiilor Playsport, Tomas Wagner, în vârstă de 31 de ani, care a punctat de 17 ori și a oferit 3 pase de gol pentru Nea Salamis în Cipru, a intrat în vizorul celor de la FC U Craiova, însă în cele din urmă tranzacția a picat.

Atacantul ceh a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului cipriot, însă a refuzat propunerea oltenilor, asta deoarece ar avea mai multe oferte din străinătate și chiar din Cipru, în ciuda faptului că echipa sa a retrogradat în acest an.

Evaluat la 450.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com, Tomas Wagner a mai trecut pe la formații precum FK Pribram, Viktoria Plzen, Mlada Boreslav, FK Jablonec, MFK Karvina, FC Zilin și Nea Salamis.

Citește și AMICALUL DE GALĂ FC U CRAIOVA – AS ROMA, ÎN PERICOL! ITALIENII ȘI-AU GĂSIT UN ALT ADVERSAR

 

realitatealiga 1tomas wagneradi mututransfer fc ufc u craiova