VIDEO | Nicolae Stanciu, un nou penalty ratat! Execuție pretențioasă a românului de la punctul cu var

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 18:13,
Stanciu, sursa foto- Slavia Praga/Facebook
Stanciu, sursa foto- Slavia Praga/Facebook

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a jucat pe toată durata partidei contra celor de la Sigma Olomuc, încheiată cu scorul de 1-0, în etapa a 17-a din campionatul Cehiei!

Nicolae Stanciu, care a purtat banderola de căpitan la ultimul joc de campionat, a ratat șansa de a-și trece numele pe lista marcatorilor după o execuție pretențioasă. Tricolorul a avut ocazia de a izbuti să puncteze pentru a șasea oară în acest sezon, însă „scărița” sa de la punctul cu var a lovit doar bara transversală.

Este al doilea penalty ratat de Stanciu în doar trei săptămâni, precedentul fiind în duelul României de la Liechtenstein, ultimul din campania de calificare pentru Mondialul din 2022. În ciuda ocaziei irosite de mijlocașul român, Slavia Praga a reușit să își adjudece toate cele trei puncte, grație reușitei lui Kuchta din minutul 56.

În urma acestui rezultat, campioana en-titre din Cehia a ajuns la șase victorii consecutive în competiția internă și conduce ierarhia cu 44 de puncte, la cinci distanță de rivala Sparta Praga.

Citește și EXCLUSIV | NICUȘOR STANCIU, ASALTAT CU OFERTE! DEZVĂLUIRI INCENDIARE, ÎN DIRECT LA TV

slavia pragapenaltycehiarealitateastanciu