VIDEO | Salvarea vine din poartă! Alisson a marcat golul care o poate duce pe Liverpool în Champions League

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 16 mai 2021, ora 23:58,
allison

„Cormoranii” au câștigat în deplasare, cu West Bromwich, grație goalkeeperului brazilian.

Acesta a făcut diferența cu o reușită venită în ultimul minut de prelungiri în urma unui corner. Fotbalistul de 28 de ani a înscris cu o lovitură de cap, iar echipa sa a reușit a treia victorie consecutivă în campionat. Până la golul lui Alisson, Salah mai punctase pentru fosta campioană a Angliei după ce gazdele deschiseseră scorul în minutul 15.  Sud-americanul devine primul portar din istoria lui Liverpool care reușește să marcheze într-un joc din Premier League. Cu acest succes, echipa lui Klopp s-a apropiat la un singur punct de Chelsea, ocupanta ultimului loc ce duce în Champions League.

„Sunt prea emoționat, în ultimele luni mi s-au întâmplat unele lucruri, mie și familiei mele. Fotbalul e viața mea. Joc de când mă știu. Jucam mereu cu tatăl meu. Sper că a văzut asta, acolo, sus, cu Dumnezeu. 

Mă bucur atât de mult că i-am ajutat. Au alergat atât de mult. Nu pot fi mai fericit de atât. A fost momentul perfect. Centrarea a fost ideală, eu doar am pus capul. 
Unele lucruri în viața nu pot fi explicate. Este pur și simplu dorința lui Dumnezeu”, a declarat Alisson după reușita specială.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Explicația minunii reușite de Dușan Uhrin pe banca lui Dinamo: “Nu pleacă urechea la nimeni”

West Bromwichliverpoolrealitateagolalissonpremier league
nastase

Novak Djokovic se apropie de Ilie Năstase într-un clasament prestigios

fcsb12

Florin Tănase, „ajutat” de un fost antrenor al lui Dinamo să plece de la FCSB: „Am fost sunat!”