SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Spectacol total la Transylvania Open! Cu cine joacă Halep și Răducanu în primul meci

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 18:10,
sursa foto- Simona Halep/Facebook
sursa foto- Simona Halep/Facebook

Turneul din România se va desfășura în perioada 25 – 31 octombrie!

Turneul va fi unul extrem de atractiv pentru iubitorii tenisului, astfel că spectacolul este unul garantat încă din primul tur. Concret, în urma tragerii la sorți, Simona Halep va debuta cu un meci de gală împotriva Gabrielei Ruse, în timp ce Emma Răducanu o înfruntă pe Polona Hercog.

Totodată, în turul 1 se vor întâlni și Irina Begu și Irina Bara, un alt duel românesc. Andreea Prisăcariu va înfrunta o adversară venită din calificări, iar Ana Bogdan se va duela cu Ivana Jorovic. În fine, Jaqueline Cristian – Kaja Juvan se joacă tot în turul 1.

Favorita numărul 1 a turneului este Simona Halep (actualul loc 15 WTA), urmată de belgianca Elise Mertens (locul 18 WTA). Pe poziția a treia se află Emma Răducanu, iar pe locul patru se regăsește Anett Kontaveit (locul 23 WTA). În total, 28 de jucătoare din top 100 WTA s-au înscris în turneu. O altă prezență deosebită în cadrul Transylvania Open este Andrea Petkovic (locul 64 WTA), câștigătoarea turneului Winners Open WTA 250, organizat în august la Cluj.

Citește și MESAJUL SIMONEI HALEP DUPĂ ELIMINAREA DE LA MOSCOVA! CE A ANUNȚAT SPORTIVA

realitateawtasimona halepTransylvania Opentenis