VIDEO | Ultrașii de la Steaua au făcut prăpăd la Dej! Au bătut cu bestialitate un consilier local

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 13 septembrie 2021, ora 14:04,
ULTRAȘI
ULTRAȘI

Steaua a suferit prima înfrângere din campionatul Ligii a 2-a, iar suporterii echipei bucureștene și-au scos din minți.

Jucătorii pregătiți de Daniel Oprița au fost învinși de Unirea Dej, scor 2-1, în orașul ardelean, sâmbătă, în etapa a șasea a Ligii a 2-a, iar ultrașii Stelei au devastat un magazin.

Totodată, un consilier local, fan al echipei Unirea Dej, a fost snopit de suporterii stelişti. Bătaia a fost filmată de camerele de supraveghere, potrivit realitatea.net.

Pe înregistrare se vede cum membrii galeriei steliste intră în magazinul plin de clienţi, merg glonţ la bărbatul aflat la coadă şi îl lovesc cu putere.

Se pare că victima, consilier local, şi agresorii s-ar fi înjurat la ieşirea de pe stadion.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările au fost demarate din oficiu, la data de 11 septembrie a.c., urmare unei stări conflictuale care s-a desfășurat în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Dej. 

Până în prezent, persoanele implicate nu au formulat plângeri penale cu privire la incidentul în cauză. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, transmit reprezentantii IPJ Cluj.

Citeşte şi SURPRIZĂ LA DEJ! UNIREA I-A ADMINISTRAT STELEI PRIMA ÎNFRÂNGERE DIN CAMPIONAT

ultrasiunirea dejscandalliga 2realitateacsa steauasteauabataie