Vorbele de duh ale lui Marius Croitoru după victoria FC U Craiova 1948 în Trivale: „Pe tabla de șah nu sunt numai regi și regine”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 13 august 2022, ora 10:15,
Marius Croitoru
Marius Croitoru

FC U Craiova 1948 s-a impus cu în deplasarea cu FC Argeș, din etapa a 5-a a Superligii. Marius Croitoru vrea ca echipa lui să câștige pe terenurile echipelor care sezonul trecut au fost în play-off.

Trebuie să câștigăm și pe terenul echipelor care au jucat anul trecut în play-off”, a spus Marius Croitoru

Victoria celor de la FC U Craiova 1948 cu 2-0 pe terenul lui FC Argeș s-a conturat după golurile marcate de atacantul italian Andrea Compagno.

Acesta a marcat în minutele 3 și 75 și a ajuns la 5 reușite în acest sezon, după ce a mai punctat cu CFR Cluj în Etapa a 2-a, cu FCSB în Etapa a 3-a și cu Universitatea Craiova, în Etapa a 4-a, ultimele două goluri fiind marcate din penalty.

A fost un meci greu, exact cum anticipam înainte de începutul partidei. O echipă bună, care a câștigat meciurile de acasă și era si normal sa fie un meci dificil.

Dar, încă o dată, băieții au dovedit ca sunt buni, vrem sa devenim o echipă bună, mai bună decât am fost, iar ca să facem lucrul acesta trebuie să câștigăm și pe terenul echipelor care au jucat anul trecut în play-off.

Avem un lot în care toată lumea, la momentul oportun, i se va ivi șansa. Că va fi fortuită, că va fi în funcție de adversar sau în funcție de tactică, este clar că tuturor le va veni rândul. Pe tabla de șah nu sunt numai regi și regine, mai avem și pioni. Așa e normal, nu?”, a spus Marius Croitoru după meci.

Andrea Compagno dovedește că este un jucător important pentru Superligă, susține Marius Croitoru

Tehnicianul s-a referit și la evoluția atacantului italian Andrea Compagno, golgeterul actualei ediții a Superligii. „Andrea Compagno e un atacant care deja a atras atenția echipelor din București, un atacant care marchează.

Cei care au fost înaintea mea nu au beneficiat de aportul lui, dar a reintrat pe parcurs și încă o dată dovedește că ori el este prea bun, ori anumite lucruri sunt prea slabe, dar cred că voi alege prima variantă.

El dovedește meci de meci că este un jucător important pentru campionatul din România”, a mai precizat antrenorul celor de la FC U Craiova 1948.

Andrea Compagno a trezit interesul patronului FCSB, Gigi Becali, dar Adrian Mititelu l-a liniștit, transmișând că italianul nu este transferabil nici pentru 3 milioane de euro.

marius croitorusuperliga