AC Milan a pierdut derby-ul cu Inter Milano, 0-1! Ciprian Tărărușanu a fost cel mai bun om al echipei

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 06 februarie 2023, ora 08:59,
Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Echipa italiană AC Milan a fost învinsă de rivala Inter Milano cu 0-1, în cel mai interesant meci al Etapei a 21-a din Serie A.

Ciprian Tătărușanu a primit cea mai mare notă de la AC Milan după eșecul cu Inter

AC Milan a avut statut de echipă oaspete, iar golul a fost marcat de Lautaro Martinez, în minutul 34, în urma unui corner. În urma acestui rezultat, Inter se menține pe locul 2 al clasamentului, cu 43p, la 12 de liderul Napoli, iar AC Milan este pe 6, cu 38p.

Ciprian Tătărușanu nu a avut nicio vină la reușita atacantului argentinian. Mai mult chiar, în prima repriză și-a salvat echipa dde la un gol, în minutul 6, când a scos cu mâna un șut de la 10-11 m al aceluiași jucător argentinian.

De altfel, presa italiană l-a lăudat pe portarul român pentru prestația lui. „În prima repriză își spală greșelile din ultima perioadă cu o intervenție bună la șutul lui Lautaro Martinez.

El nu a putut face nimic la lovitura de cap a argentinianului venită după un corner. Totuși, Tătărușanu rămâne unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, cu mai multe intervenții bune după pauză”, au scris cei de la TuttoMercatoWeb, care i-au dat nota 6,5, cea mai mare a unui jucător de la AC Mialn.

Inter a mai marcat de două ori, de fiecare dată prin Romelo Lukaku, dar golurile au fost anulate pentru fault, respectiv, ofsaid. Cel mai bun om de pe teren a fost sud-americanul, care a primit nota 7,5.

serie aEtapa a 21-aac milanciprian tătărușanuinter milano