Adrian Mutu îi dă replica lui Eugen Trică: ,,Sunt clişee pe care le spun antrenorii puţin pregătiţi”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 13:32,
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu, fost antrenor la FC U Craiova 1948, a comentat declaraţiile lui Eugen Trică, actualul antrenor al echipei oltene, care făcea referire la foştii tehnicieni ai echipei din Bănie.

,,Am mai văzut niște situații când echipa noastră pierdea meciurile și antrenorii dinaintea mea spuneau că sunt mulțumiți de atitudinea și dorința jucătorilor. Nu sunt de acord.”, declara Eugen Trică, pe data de 19 noiembrie.

După aceste declaraţii, Adrian Mutu spune că nu îl interesează ce spune Eugen Trică, ci ia totul ca pe un clişeu pe care mai toţi antrenorii îl fac când preiau o nouă echipă.

Citeşte şi HORIA MOCULESCU, CĂUTAT DE FRAȚII BECALI PENTRU O DATORIE ASTRONOMICĂ: „AU VENIT LA UȘĂ, LE-AM DESCHIS”

,,Nu m-am simțit vizat. Nu mă interesează ce spune Trică. E problema lui. Situația de acum e strict problema lui. Când vin antrenori noi, ai văzut cum fac, spun asta sau că «Jucătorii nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic și trebuie să muncim».

Astea sunt clișee pe care le spun antrenorii puțini pregătiți. Pentru noi nu au nicio valoare. Știm aceste lucruri. Nu sunt corecte. Trebuie să existe o diplomație. Ar trebui să îți vezi de treaba ta și să faci ce poți pentru a face lucrurile cât mai bine, nu să ai scuze inutile. De asta a fost schimbat antrenorul care a fost înaintea ta. Probabil patronul a crezut că tu ești o soluție mai bună.’‘, a declarat Adrian Mutu, pentru GSP.

Citeşte şi „E MAI AMBIȚIOS DECÂT BORCEA. NU VA VINDE ECHIPA!”. GIGI BECALI NU CREDE ÎN ANUNȚUL LUI ADRIAN MITITELU

realitateafc u craiova 1948adi mutuliga 1eugen trica