Analiză la sânge după eșecul din Conference League: „E clar că nu funcționează unele lucruri la Craiova”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 06 august 2022, ora 15:36,
Ionel Dănciulescu a văzut în Universitatea Craiova o echipă fără vlagă, modestă, fără idei pe parte ofensivă
Ionel Dănciulescu a văzut în Universitatea Craiova o echipă fără vlagă, modestă, fără idei pe parte ofensivă

Universitatea Craiova a pierdut prima manșă cu Zorya Luhansk din Turul 3 preliminar al Conference League, 0-1, în deplasare.

Universitatea Craiova nu are jucători cu imaginație la mijlocul terenului, susține Ionel Dănciulescu

Criticile au curs după prestația echipei oltene, iar Ionel Dănciulescu, manager tehnic la CS Dinamo, întregește lista celor care îi trag la răspundere pe cei ce se ocupă de gruparea din Bănie.

Înfrângerea este surprinzătoare, pentru că din ce au declarat cei de la Craiova, dubla manșă cu Zorya era cea importantă pentru ei.

Nu e totul pierdut, dar am văzut o echipă fără vlagă, modestă, fără idei pe parte ofensivă. E normal, dacă mă întrebi pe mine, pentru că Craiova nu are jucători cu imaginație la mijlocul terenului, aici suferă ei.

Îl aveai înainte pe Gustavo, a plecat și mai era înainte și Nistor, care acum se antrenează cine știe pe unde”, a declarat Ionel Dănciulescu, conform fanatik.ro.

Nu funcționează unele lucruri la Craiova”, a punctat Ionel Dănciulescu

Fostul atacant este de părere că Universitatea Craiova are probleme în faza ofensivă. „Poate alegerea anumitor jucători nu a fost bună. E clar că echipa nu funcționează din punct de vedere ofensiv, Craiova era o echipă care marca multe goluri.

Craiova are doi mijlocași la închidere cam cu același stil de joc, sunt jucători liniari, care nu verticalizează, care nu intră în combinații. Își fac treaba bine, dar nu ajută prea mult ofensiva”, a mai spus el.

Dănciulescu s-a referit și la alte probleme pe care le-a sesizat la Universitatea Craiova. „Mai e o chestie, tu cauți de mult timp un fundaș dreapta și îl reprofilezi pe Căpățînă. E clar că nu funcționează unele lucruri la Craiova.

Din punctul meu de vedere, campionatul din România nu are aceeași presiune pe care o găsești acum în Conference League. E diferit!”, a încheiat Ionel Dănciulescu.

conference leagueionel danciulescuZorya Luhansk