Anamaria Prodan, atac cu baioneta la Gigi Becali: „A stricat generații întregi de jucători!”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 22 noiembrie 2022, ora 23:53,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Impresarul Anamaria Prodan a lansat un atac furibund la adresa patronului FCSB, Gigi Becali.

Nu este posibil să te înjure un patron de echipă”, este categorică Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu ascunde faptul că-i sfătuiește pe toți jucătorii aflați sub contract cu ea să plece cât mai repede din România pentru a se putea realiza.

Ceea ce se întâmplă astăzi în România, eu mi-am sfătuit toți jucătorii să facă tot posibilul să plece în străinătate. Nu are nimeni ce să-mi facă, pentru că nu mi-a dat nimeni niciodată nimic.

Eu cred că sunt singurul om care spune lucrurilor pe nume. Probabil și de aceea ‘mă iubesc’ atât de mult toți.

În România nu există respect față de sport, față de jucători. Nu este posibil să te înjure un patron de echipă, nu este posibil să iasă la televizor să te facă zob. Nu este posibil așa ceva!

Pentru că acei bărbați, acei fotbaliști, au acasă copii, pentrui care ei fotbaliștii, tații, sunt Dumnezei. Sunt exemple! Și când vine un neica-nimeni, care nu are 5 ani de școală, și ăia făcuți pe scări, și spune ‘un tâmpit, un prost, o mămăligă, o cârpă’… nu ai voie să faci așa ceva!

Și cu toate acestea, nimeni din Comisiile de Disciplină de la Federație și de peste tot nu face nimic. De asta am ajuns unde am ajuns.

Și de asta am ajuns eu, manager, să le spun jucătorilor ‘trageți cât de tare puteți de la 14 ani ca să plecați în străinătate, să vă faceți un rost și să trăiți într-o societate care vă merită și vă ridică la rang de cinste în momentul în care faceți performanță’”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea „Ora exactă în sport” de la PRO Arena.

S-au stricat generații întregi de jucători, sunt distruși mental și psihic”, dezvăluie Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a referit, concret, la atitudinea pe care o are patronul FCSB, Gigi Becali. „Sunt și patroni rezervați, care stau în banca lor, cum este Neluțu (n.r. – Ioan Varga) de la CFR Cluj, cum e Rotaru (n.r. – Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova). Vorbesc rar, doar când trebuie, restul sunt fascinați de televizor.

Sunt în extaz, sunt excitați când apar la televizor, se dezlănțuie, pentru că probabil acasă dorm sub pat de frica nevestelor și a familiei. Dar la televizor sunt zmei.

Sunt, de exemplu, anumite televiziuni, care l-au interzis pe Gigi Becali. Și pe bună dreptate, pentru că jucătorii erau timorați. S-au stricat generații întregi de jucători, sunt distruși mental și psihic.

Nu am nicio dușmănie față de Gigi Becali. îl cunoaștem toți. Mulți se distrează, mulți plâng, mulți suspină. Dar dacă vrem să vindecăm fotbalul cred că ar trebui să le dăm o pauză, să-i dăm pe ‘mute’.

Eu vorbesc cu jucătorii de la Steaua (n.r. – FCSB) pe care-i am sub contract, și de la alte echipe, unde patronii sunt vocali și-mi spun: ‘îmi este frică și să pun piciorul pe minge. Îmi e frică atunci când intru pe teren, pentru că după meci ne înjură și patronii și antrenorii și directorii sportivi’.

Critica unui patron, care are minte și educație, se face în echipă, în sedințele de după meci sau a doua zi după meci. Nu vii la televizor ca bolnavii de la Bălăceanca, pentru că nu suntem neam de circari”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea „Ora exactă în sport” de la PRO Arena.

anamaria prodangigi becali