Ante Puljic și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo! Unde va evolua fundașul croat

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 19:30,
Vali Lazăr și Ante Puljic, Dinamo
Vali Lazăr și Ante Puljic, Dinamo

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a fost unul dintre cei mai importanți oameni pentru Dinamo în ultimele sezoane!

Ante Puljic a decis să părăsească gruparea din Ștefan cel Mare în această vară, din cauza restanțelor salariale din ultimele luni. Deși a sperat că cei din conducere vor rezolva această problemă, croatul a dezvăluit că va pleca de la club și va merge inclusiv la FIFA pentru a-și primi drepturile financiare.

Acum, la doar câteva zile după ce și-a încheiat conturile cu câinii, Puljic și-a găsit o nouă echipă. Acesta a semnat cu FC Bnei Sakhnin, o echipă din Israel, care s-a salvat de la retrogradare în extremis stagiunea trecută. Israelienii au terminat sezonul pe locul 12 din 14 echipe.

,,A venit ziua în care trebuie să părăsesc Dinamo, club unde am petrecut momente frumoase ale carierei, dar unde, din păcate, în ultima perioadă am petrecut unele urâte. În primul rând vreau să le mulțumesc antrenorilor, celor din staff, colegilor și prietenilor de la Dinamo. Cu toții m-au acceptat ca prieten și coechiper. Vreau să mai spun ceva, o chestie care tot a apărut și pe care vreau să o corectez: Niciodată nu am spus nimic urât despre fanii dinamoviști și nu o să o fac niciodată în viața mea.

Citește și DINAMOVISTUL CARE ÎI TAIE ELANUL LUI DEIAN SORESCU: „A CÂȘTIGAT ECHIPA ȘI CAM ATÂT!”

Vreau să-i asigur că toată viața voi aprecia dragostea și respectul pe care l-au arătat față de mine! Nu sunt doar niște suporteri! Îi doresc tot binele lui Dinamo, un club mare din România care trece printr-o perioadă grea. Sper, sincer, să vină zile bune și frumoase pentru această echipă și până atunci, ca de obicei, sunt cel mai mare suporter dinamovist și câine roșu până la moarte.”, apare în mesajul postat de Ante Puljic, pe Instagram.

Hajduk Split, Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Tom Tomsk şi Al Faisaly sunt echipele pentru care a mai evoluat de-a lungul carierei fostul fundaș al celor de la Dinamo București. 91 de meciuri a jucat croatul în Ștefan cel Mare, reuşind să înscrie şi 4 goluri.

Citește și DINAMO, FĂRĂ REGRETE DUPĂ PLECAREA LUI ANTE PULJIC: „A FĂCUT VREO 6 PENALTY-URI”. UNDE VA JUCA FUNDAȘUL

liga 1puljicplecare dinamodinamorealitatea