SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Artişti de top la cununia civilă a Simonei Halep! Cine sunt cei care îi vor încânta pe invitaţi

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 13:40,
Simona Halep şi Toni Iuruc
Simona Halep şi Toni Iuruc

În cursul zilei de azi, 15 septembrie, jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani) se căsătorește cu iubitul ei, Toni Iuruc (42 de ani).

Evenimentul va avea la clubul Fratelli din Constanța, unde nașul cuplului este acționar. Simona Halep și Toni Iuruc vor face doar cununia civilă, astfel că sportiva nu se va îmbrăca în mireasă.

Atmosfera la petrecerea ce cununie civilă se anunţă a fi una cu adevărat spectaculoasă. Simona şi Toni Iuruc au invitat artişi de top pentru a-i încânta pe cei invitaţi la eveniment.

Loredana Groza, Dan Bittman, dar și formația machedonească Pindu sunt aşteptaţi să anime asistenţa de la petrecere, după cum informază Fanatik.

Cei doi îndrăgostiţi ar mai putea avea surprize muzicale şi din partea celor invitaţi, mai susţine sursa citată.

Viitorii soţi au părăsit locuinţa sportivei şi se pregătesc acum de cununia civilă, care va avea loc la ora 16:00. Cei doi ar urma să semneze certificatul de căsătorie la malul mării, ceremonia de cununie urmând a fi oficializată de către primarul Constanţei, Vergil Chițac, informează sursa citată.

Nunta va avea loc în 2022, la o dată care va fi stabilită ulterior. Halep va mai juca anul acesta la trei turnee de tenis: Indian Wells, Moscova și Cluj.

Citeşte şi VIDEO | STERE HALEP A VORBIT DESPRE INTERDICŢIILE INVITAŢILOR LA CUNUNIA CIVILĂ A SIMONEI! UNDE VOR SEMNA ACTUL DE CĂSĂTORIE SPORTIVA ŞI TONI IURUC

loredana grozacununia civilasimona haleppindurealitateadan bittmanToni Iuruc