SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Atac fără precedent la adresa lui Dinamo: „O zdreanță de echipă! Cel mai bun jucător a fost arbitrul”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 11:01,
Gaz Metan – Dinamo, sursa foto: Facebook
Gaz Metan – Dinamo, sursa foto: Facebook

Dinamo a pierdut și cu Gaz Metan Mediaș și a ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar Cornel Dinu n-a mai rezistat.

Mai mult, în această serie, ”câinii” au contabilizat opt înfrângeri. Astfel, fosta glorie din Ștefan cel Mare a analizat la ”sânge” evoluția dezamăgitoare a jucătorilor lui Mircea Rednic și a criticat vehement pe cei responsabili că au dus clubul într-o asemenea situație, ce pare fără scăpare.

”Învârtelile de cârpeli din ultimii ani, care au continuat până la venirea lui Mircea Rednic, nu pot decât să contureze imaginea unei zdrențe de echipă. Handicapul timpului în care s-au făcut numai prostii la Dinamo este foarte greu de recuperat.

Mircea Rednic a încercat să surprindă, a schimbat poziția unor jucători, a încercat să-l aducă pe Itu mai aproape de Ivanovski și a mai încercat niște schimbări de poziții între Torje și Sorescu. Dar se vede că, din punct de vedere tactic, de la mijloc în față coordonarea de joc n-a fost deloc antrenată și este ca și inexistentă. Când n-ai atac, n-ai mijloc, dar îl ai pe Deaconu adversar , bagi coada între picioare și pleci spășit acasă.

CITEȘTE ȘI –>> ANA MUNTEAN, „AMANTA LUI CIPRIAN MARICA”, DEZVĂLUIRI INEDITE DESPRE RELAȚIA CU FOSTUL FOTBALIST: „NU AM NICIUN FEL DE REGRET”

În aceste condiții, cel mai bun jucător al lui Dinamo a fost arbitrul Cojocaru, atât în apărare, unde n-a dat penalty în minutul 16, la sania pe care l-a luat Răuță pe Alceus, dar și în atac, unde a dat penalty, inexistent, în minutul 82 la un duel regulamentar între Yuri și Moldoveanu.

Execuțiile lui Ronaldo Deaconu sunt de excepție și rămân în istoria campionatului. Sigur că au și șansă, dar a contat și faptul că a tras la poartă nestingherit de marcajul inexistent al lui Răuță, Matei și Steliano Filip și l-a prins de fiecare dată avansat pe Eșanu la patru, cinci metri de linia porții.

Apreciez foarte mult disponibilitatea lui Mircea Rednic de a prelua echipa în această situație îngrozitoare, cea mai grea din istoria lui Dinamo. Nu-i va fi ușor să schimbe randamentul echipei în doar câteva săptămâni și cu acești jucători”, a declarat Cornel Dinu, pentru Fanatik.

CITEȘTE ȘI –>> JUCĂTORII LUI DINAMO, DECEPȚIONAȚI: „ATÂT S-A PUTUT! CEL MAI GREU MOMENT DIN ISTORIA CLUBULUI”

criticiliga 1realitateacornel dinumircea rednicdinamo