Bogdan Bălănescu, făcut praf de o legendă a lui Dinamo: „E vinovatul principal pentru ce s-a întîmplat aici”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 19 octombrie 2021, ora 21:04,
BOGDAN BĂLĂNESCU
BOGDAN BĂLĂNESCU

Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istoria sa. Clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare a intrat în insolvență în această vară. Pe plan sportiv, alb-roșii ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii I.

Gică Mihali, fost fundaș și actual antrenor la Dinamo U19, îl acuză pe Bogdan Bălănescu de situația proastă în care se află alb-roșii

Știți cine este vinovatul principal pentru ce s-a întîmplat aici? Bogdan Bălănescu. S-a bătut cu pumnii în piept, că este mare dinamovist. Erai director general, cum să semnezi contracte pe banii știa, pe zeci de mii de euro pe lună, cu Isma Lopez sau Borja?

Păi trebuia să zică, <<Domne, eu nu semnez așa ceva, puteți să mă dați afară, nu semnez cu orice risc!>>. Știa ce va urma, era clar. Apoi a fugit la Voluntari, când s-a îngreunat viața”, a declarat Gică Mihali, pentru playsport.ro.

CITEȘTE ȘI –>> ANAMARIA PRODAN, REACȚIE DE ULTIM MOMENT DESPRE „TRĂDAREA” LUI REGHECAMPF: „FLUTURII NU DĂRÂMĂ VULTURII!”

Mircea Rednic a afirmat că și Cosmin Contra poartă o parte din vină, pentru că a fost ”complice” la instalarea spaniolilor, dar Mihali este de altă părere.

Am văzut că Rednic a zis de Contra, că nu este dinamovist, dar aici greșește. Contra a zis că, dacă îmi aduc jucători buni, nu știu ce contracte au ăștia, el era antrenor. Eu zic că e dinamovist, a jucat aici, s-au luat bani pe el. În 2016 a și luptat pentru titlu, până în ultima etapă”, a mai spus Mihali.

CITEŞTE ŞI: „CURĂȚENIA” DE LA DINAMO, ÎN MÂNA LUI REDNIC: „EL ARE EXPERIENȚĂ MARE ÎN ACEST DOMENIU”

scandalbogdan balanescufotbalGică Mihalidinamorealitatea