Cristina Neagu, mesaj din suflet pentru români. „Sunt mulțumită și foarte fericită”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 01 decembrie 2018, ora 21:19,
Cristina-Neagu

România a debutat cu o victorie la Campionatul European din Franța. După 31-28 cu naționala Cehiei, Cristina Neagu s-a declarat mulțumită și a transmit un mesaj pentru români, de Ziua Națională.

La Brest, fanii români s-au remarcat în tribune. Pe finalul partidei, s-au auzit scandările „România, România!”.

Eliza Buceschi (9 goluri) și Cristina Neagu (8 goluri) au fost cele mai bune marcatoare din tabăra ‘tricolorelor’.

Nu e niciun meci ușor la Campionatul European. Putem să vedem asta și din celelalte rezultate. Sunt tot felul de surprize, însă mă bucur foarte tare că am câștigat astăzi. Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor românilor care au fost în sală. Vreau să le spun ‘La mulți ani!’. La mulți ani românilor de pretutindeni! Mă bucur că am putut să oferim o victorie într-o zi foarte importantă pentru țara noastră. Au fost mai multe motive pentru care am fost motivate, acesta a fost unul dintre ele. Faptul că era debutul la Campionatul European, plus faptul că Cehia ne-a scos anul trecut de la Campionatul Mondial.

Per total, sunt mulțumită și foarte fericită. În 90% din meci, noi am jucam mai bine. Am jucat deștept pe final de meci, chiar dacă lucrurile nu mai mergeau așa cum trebuia. Dacă nu reușim să jucăm ca o echipă, nu avem nicio șansă. Anul trecut, am dat 13 goluri împotriva Cehiei, dar am plecat de la Campionatul Mondial. Cine înscrie contează cel mai puțin. Atât timp cât reușim să jucăm ca o echipă, avem șanse să câștigăm împotriva oricărei echipe„, a spus Neagu la TVR 1.

Pentru România urmează meciul cu revelația Germania, la 3 decembrie. Nemțoaicele au învins campioana europeană en-titre și marea favorită la câștigarea trofeului în acest an, Norvegia, scor 32-33. 

Cum am spus, au fost câteva surprize în acest debut de turneu. Sincer, cred că în momentul de față nu există o principală favorită la medalia de aur. Toate meciurile sunt extrem de apropiate, foarte grele… o victorie sau o înfrângere la un gol sau două. Gândurile noastre deja zboară către Germania. Ne dorim să câștigăm, dar cu siguranță va fi un meci foarte greu„, a mai declarat Cristina Neagu pentru Televiziunea Română.

Neagucristina neaguziua nationalavictorieromaniaeuro 2018cehiacampionatul european1 decembrie
Adi Mutu Craiova

EXCLUSIV | Care sunt şansele lui FC U Craiova 1948 la play-off cu Adi Mutu pe bancă

1-arpad-paszkany

Cu ce se mai ocupă Arpad Paszkany, fostul patron al lui CFR Cluj