Dănciulescu, președinte la Rapid? Răspunsul categoric dat de legenda dinamovistă

Articol de Dragoș Vasile - Publicat joi, 19 noiembrie 2020, ora 21:52,
970282-ionel-danciulescu

Ionel Dănciulescu (43 ani) a fost dorit de Rapid în funcția de președinte.

”Danciu-gol” a fost ofertat de giuleșteni și a discutat pentru cinci minute cu un om din conducerea clubului. Totuși, fostul mare dinamovist nu se simte pregătit să ocupe o astfel de funcție, motiv pentru care i-a refuzat pe rapidiști.

„Nu mă văd în postura de a fi președinte. Nu am aptitudini de președinte. Știu să mă ocup de jucători, de echipa de fotbal. Nu am aptitudini de administrație și am tăria să recunosc asta. Nu mă văd în postura de a fi președinte la Rapid.

A fost o discuție de 5 minute, voi avea respect toată viață pentru persoană cu care am vorbit… Și atât, asta a fost tot. Aveam nevoie și de o pauză, e adevărat.

ionel-dănciulescu-dinamo

Prin ce-am trecut în ultimele luni la Dinamo… Numai eu știu în câte întâlniri am fost, ce soluții am căutat în ultima parte a sezonului trecut.

E bine că totul s-a terminat cu bine. Aveam nevoie de o pauză. Sunt chiar bine, am încercat să mă detașez un pic.” este dezvăluirea făcută de Dănciulescu într-un interviu realizat de fostul fundaș Ionuț Rada.

Citește și EXCLUSIV | Rădoi, selecționerul ideal? ”Vom avea o națională puternică dacă rămâne!”

rapidrealitateadeclaratiiionel danciulesculiga 2
cfr titlu trofeu

Dintre ele se va alege adversara CFR-ului în primul tur preliminar din Champions League! Va fi debutul oficial al lui Șumudică pe banca ardelenilor

Argentina v Chile: Group A – Copa America Brazil 2021, Rio De Janeiro – 14 Jun 2021

VIDEO | Omagiu în memoria lui Maradona la Copa America. Leo Messi i-a dedicat un gol lui „El Pibe D’Oro”