SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Declarație tranșantă: „Dinamoviștii și steliștii din 2000 încoace au dispărut. Fiecare e interesat de buzunarul lui”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 19:12,
Galeria dinamovistă
Galeria dinamovistă

Fostul mare fotbalist, Dănuț Lupu, a vorbit și el în contextul celor mai recente evenimente petrecute la gruparea din Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic a preluat-o pe Dinamo, l-a atacat pe Cosmin Contra, spunând că nu este un dinamovist adevărat, și îl dorește pe Florin Răducioiu alături, după ce variantele Ionel Dănciulescu sau Marius Niculae au picat.

Dănuț Lupu a explicat că, în perspectiva sa, nu mai există de 20 de ani dinamoviști sau steliști adevărați, care să respire și să poarte emblemele respectivelor cluburi cu mândrie.

„Am ajuns la vârsta în care mi-am dat seama că dacă spui un lucru îți sare toată lumea în cap. Îi urez multă baftă lui Florin, dacă va ajunge la o înțelegere, dar eu spun că puteau să fie mulți alții în locul lui.

CITEȘTE ȘI –>> ANAMARIA PRODAN, ANUNŢ CLAR ÎN PRIVINŢA CĂSNICIEI CU LAURENŢIU REGHECAMPF: ,,NU DIVORŢEZ! SOŢUL MEU ESTE ÎNTR-O NEBULOASĂ”

Fiecare trage pe turta lui. Eu spun că la Dinamo, de-a lungul anilor, au fost atâția dinamoviști pe care nu i-a interesat de Dinamo, iar aici închid subiectul.

Eu rămân la părerea că dinamoviștii și steliștii – aici să nu se supere nici Danciu pe mine – din 2000 încoace au dispărut. Fiecare e interesat de buzunarul lui, se gândește la el. Nu mai e cum era odată: ‘Bă, am jucat la Dinamo, nici mort nu mă duc la Steaua’ sau ‘Sunt dinamovist, mor pentru Dinamo’. În ziua de azi, lumea e schimbătoare. Fiecare se uită la buzunarul lui și în ograda lui”, a declarat Dănuț Lupu, pentru Digi Sport.

 

CITEȘTE ȘI –>> REACŢIA LUI COSMIN CONTRA DUPĂ DECLARAŢIILE ACIDE ALE LUI MIRCEA REDNIC LA ADRESA SA! ,,PURIUL” L-A ACUZAT PENTRU SITUAŢIA DE LA CLUB

dinamovistidinamosteliştimircea rednicrealitateadanut lupu