Dezvăluiri halucinante despre Diego Maradona: ,,Plănuiau să-i fure inima”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, ora 19:04,
Diego Maradona
Diego Maradona

Diego Maradona a murit în noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani, iar acum au ieşit la iveală o serie de informaţii halucinante legate de trecerea sa la cele veşnice.

Nelson Castro, medic argentinian, susţine că ,,El Pibe d’Oro” a fost îngropat fără inimă, iar unul dintre motive este incredibil. Fanii echipei Gimnasia la Plata plănuiau să-i fure acestuia inima.

Citeşte şi VIDEO EXCLUSIV | MARELE MISTER PE CARE ANAMARIA PRODAN ESTE PE CALE SĂ ÎL DESCOPERE: „LIPSEȘTE O PIESĂ DIN PUZZLE”

,,A fost o mișcare pregătită de un grup de suporteri echipei Gimnasia La Plata. Plănuiau să-i fure inima. Este un fapt, care s-a aflat la timp, așa că i-a fost scoasă inima înainte de înmormântare pentru a fi evitat un astfel de moment.

A fost nevoie pentru a fi stabilită exact cauza decesului. Apoi, inima lui cântărea jumătate de kilogram, iar una normală are cam 300 de grame. Avea inimă mare și pentru a fost sportiv, dar și din cauza problemelor cardiace cu care s-a confruntat.”, a declarat Nelson Castro, potrivit Ole.

Diego Maradona
Diego Maradona

Citeşte şi ACUZAŢII ŞOCANTE LA ADRESA REGRETATULUI MARADONA: ,,M-A VIOLAT! M-A TRAS DE PĂR PE SCĂRILE CASEI”

nelson castrodiego maradonarealitateainima maradonagimnasia