Dinamo nu scapă de jucătorii aduși de Cortacero: „Clubul îi datorează o sumă consistentă!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 18:48,
Dinamo
Dinamo

Gruparea „alb-roșie” continuă să fie urmărită de datoriile din urmă, astfel că fotbaliștii aduși de investitorii spanioli în România se luptă să își primească salariile restante!

Pablo Cortacero a devenit persona non grata la Dinamo, iar atât cei din conducere, cât și actualii și foștii fotbaliști ai echipei, nici nu mai vor să audă de prezența sa și a oamenilor săi în preajma clubului. Aduși ca niște adevărați salvatori în Ștefan cel Mare, ibericii nu au făcut altceva decât să acumuleze și mai multe datorii și să adâncească suferința

Aflați în luptă în momentul de față cu actualii jucători ai echipei pentru drepturile salariale ale acestora, conducătorii dinamoviști au mai primit o veste proastă. Iuliu Mureșan a dezvăluit că pe adresa clubului a ajuns o notificare din partea FIFA, iar „câinii” au fost înștiințați despre situația lui Aleix Garcia, fotbalist căruia trebuie să îi datoreze o sumă mare de bani.

„O veste proastă e că, pe lângă acel proces cu Isma Lopez, a venit un mail pentru Aleix Garcia. Clubul îi datorează niște bani. E o sumă consistentă. Sper să nu mai vină și altele. În fotbal, dacă ai semnat un contract, ți-l asumi. Dacă un jucător a stat trei luni la Dinamo și a avut un contract de 500.000 de euro pe trei ani, trebuie să-i dai banii până la finalul contractului.

Citește și TRATAMENT PREFERENŢIAL ÎN ŞTEFAN CEL MARE! SINGURII FOTBALIŞTI DE LA DINAMO FĂRĂ RESTANŢE SALARIALE

Așa decide FIFA. Nu discutăm dacă e corect sau nu, e o comisie de la FIFA care hotărăște. Avem mai multe căi de atac. Tocmai am făcut niște întâmpinări la FIFA, ca ei să-și corecteze, ținând cont că unii au semnat niște contracte foarte mari și au plecat. Noi acum trebuie să facem tot posibilul să rezolvăm situația și să scoatem clubul la liman. Și o vom face.

A doua cale, unde lucrurile se judecă altfel, e la TAS. Judecătorii de la TAS au altă viziune. Judecă nu numai prin prisma regulamentului, ci se gândesc și la legile europene. Avem mare speranță. Dacă nu rezolvăm în câteva zile la FIFA, ne adresăm la TAS și o să se rezolve. Sigur, fiecare zi care trece e o zi în care nu putem face transferuri și nu putem să întărim echipa”, a declarat Iuliu Mureșan, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit informațiilor din partea Fanatik, Dinamo va trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 300.000 de euro pentru a se achita față de Aleix Garcia.

Citește și DARIO BONETTI, PRIMELE IMPRESII DESPRE DINAMO: „POATE SĂ FIE UN PROIECT CARE SĂ REVITALIZEZE CLUBUL!”

iuliu mureșandeclaratiidatorii dinamodinamoliga 1Aleix Garciafifa