Dinamo vrea în cupele europene: „Suntem foarte aproape şi sper să reuşim!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 25 mai 2020, ora 17:39,
adrian mihalcea

Adrian Mihalcea se apropie de debutul pe banca lui Dinamo. Tehnicianul a fost instalat la cârma grupării din „Groapă” în luna martie, însă nu a apucat să debuteze din cauza pandemie de coronavirus care a pus fotbalul pe pauză.

Mihalcea speră ca echipa sa să câștige Cupa României pentru a avea șansa de a juca pentru calificarea în grupele Europa League.

Dinamo, FCSB, Sepsi și Poli Iași sunt echipele calificate în semifinalele Cupei României

„Ne axăm pe Cupa României, suntem în semifinale, suntem aproape de finală şi de a o câştiga. În plus, ne dorim o clasare mai bună decât în momentul de faţă în campionat.

Nu stăm foarte rău, dar suntem într-o zonă dificilă. Eu mă gândesc la faptul că, cu două rezultate pozitive la început de campionat, nu vom mai avea probleme şi mă bazez şi pe ce văd, pe lotul pe care îl am, pe munca depusă şi pe plusul de valoare.

Programul decurge destul de bine, suntem testaţi că tot e la modă sau necesar, am fost testaţi de două ori şi am ieşit negativ.

E un cantonament şi fiecare conştientizează perioada dificilă şi în acelaşi timp sunt conştienţi că ne va aştepta o muncă destul de grea în campionat cu meciuri aglomerate şi din punctul acesta de vedere jucătorii răspund foarte bine. E încărcătură, mai sunt şi nervi, discuţii, dar în limitele normale”, a declarat Adrian Mihalcea la Telekom Sport.

Deși Dinamo avea nu mai puțin de 10 fotbaliști aflați la final de contract, se pare că majoritatea acestora au semnat pentru prelungirea înțelegerilor până la finele acestui sezon.

Trebuie specificat și faptul că nici nu prea au avut încotro, deoarece fotbaliștii pot semna cu alte cluburi, însă nu pot evolua pentru acestea decât după ce actualul sezon va fi încheiat oficial, ceea ce i-ar fi condamnat practic la alte câteva luni de inactivitate.

Citește și • A doua echipă care rămâne fără antrenor în plină pandemie! Nu s-a mai prezentat la antrenamente

liga 1adrian mihalceadinamo