Directivele lui Gigi Becali pentru un jucător de la FCSB: „Trebuie 3 sau 4 pase decisive și două goluri pe meci”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 12 august 2022, ora 18:39,

Patronul FCSB, Gigi Becali, vrea realizări mai multe de la Octavian Popescu, pe care dorește să-l vândă cu 50 de milioane de euro.

Octavian Popescu stagnează, este convingerea lui Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat că se așteaptă ca al doilea căpitan al FCSB, dar cel care poartă banderola până la revenirea lui Florinel Coman, să dea 3-4 pase decisive și 2 goluri în fiecare meci.

Normal că am așteptări de la el. Eu vreau de la un jucător tânăr de 18-19 ani să crească, câtuși de puțin. Popescu stagnează. E adevărat că ne dă senzația de mare jucător, că ne rezolvă meciuri, dă o pasă cum a dat aseară.

Eu vreau să marcheze gol, să dea mai multe pase decisive. A fost o încântare pasa de gol, dar nu poți să faci doar atât. Dar ca să iei milioane de el, trebuie să fie 3 sau 4 din alea și două goluri pe meci”, a spus Gigi Becali, la PRO Arena.

Gigi Becali spune că el a decis ca Octavian Popescu să fie căpitanul FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, îl contrazice pe antrenorul Nicolae Dică. Acesta anunțase, sâmbătă, că l-a desemnat al doilea căpitan al echipei pe Octavian Popescu, după Florinel Coman și înaintea lui Darius Olaru.

Octavian Popescu este al doilea și Olaru este al treilea. Dacă nu va fi niciunul dintre ei mă gândesc pe cine voi pune. Dacă i-am dat banderola, înseamnă că e pregătit. Tot pe Tănase l-am numit și eu căpitan când am fost data trecută aici”, a spus antrenorul Nicolae Dică.

În ziua manșei secunde cu Dunajska Streda din Turul 3 preliminar al Conference League, Gigi Becali afirmă că, de fapt, decizia legată de al doilea căpitan al echipei îi aparține.

Octavian Popescu este noul căpitan. Ce dacă are 19 ani? Dacă eu am decis asta, înseamnă că poate să ducă acest rol fără a fi afectat. Știu eu ce știu”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Florinel Coman, care a devenit căpitan după plecarea lui Florin Tănase la Al Jazira, s-a recuperat după accidentarea suferită în turul cu Dunajska Streda și ar putea juca duminică, atunci când FCSB joacă acasă cu Chindia Târgoviște, în Etapa a 5-a din Superligă.

octavian popescugigi becali