EXCLUSIV | Alex Chipciu, un nou contract cu CFR Cluj: „Suntem în discuții. Și el își dorește să continue”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 24 ianuarie 2022, ora 16:21,
Alex Chipciu
Alex Chipciu

Alex Chipciu a sosit la CFR Cluj în iarna anului 2020, liber de contract după despărțirea de belgienii de la Anderlecht.

Actuala sa înțelegere expiră la finalul acestui sezon. Cristi Balaj, președintele grupării ardelene, a dezvăluit că există discuții cu jucătorul ajuns la 32 de ani pentru prelungirea șederii în Gruia și diminuarea salariului acestuia. În momentul de față, Chipciu este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din Liga 1.

Fostul jucător al celor de la FCSB a jucat în actualul sezon 23 de partide și a marcat patru goluri pentru CFR Cluj, în toate competițiile. Ultima reușită a fost chiar împotriva bucureștenilor, în meciul din etapa a 22-a a Ligii 1, încheiat scor 3-3.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Problemele pe care le-a întâmpinat Cristi Balaj la CFR Cluj: ,,Au oprit dialogul cu noi”

”Chipciu a intrat foarte bine în meci. Suntem în discuții pentru extinderea contractului. Își dorește și el să continue. Rămâne să stabilim. Noi nu suntem nemulțumiți de Chipciu. Problema a fost contractul că este prea mare. Jucătorul dorește și el să rezolvăm acest subiect. Noi ne dorim ca Chipciu să rămână mai mult la CFR Cluj.

Antrenorul este mulțumit de modul în care s-a pregătit. Nu întâmplător l-a și introdus ieri în teren (n.r. cu FCSB). A dat și gol. Rămâne de văzut ce se va rezolva, dar Dan Petrescu este un antrenor la care, dacă te pregătești, nu contează numele tău, nu există titulari sau rezerve”, a declarat Cristi Balaj, în direct la Realitatea Sportivă HD.

Postul de televiziune Realitatea Sportivă HD se poate vedea în grila operatorului RCS/RDS, PE CANALUL 145.

CITEȘTE ȘI –>> Alex Chipciu, despre salariul său uriaș de la CFR: „Ai de pierdut pe parte fotbalistică şi ca imagine. Eu mi-am ales treaba asta”

chipciucfr clujexclusivcristi balajcontract