EXCLUSIV | Propunere de transfer pentru FCSB, în direct la TV! Cum a reacționat Gigi Becali

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 19:21,
FCSB
FCSB

Edi Iordănescu i-a primit de la numirea sa pe banca roș-albaștrilor pe Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe și Constantin Budescu, însă antrenorul roș-albaștrilor are de gând să se mai întărească și în pauza de iarnă! 

Edward Iordănescu a primit trei transferuri importante, asta după ce ceruse mai multe întăriri la începutul mandatului său pe banca bucureștenilor. La scurt timp după strigătul de disperare al antrenorului, Gigi Becali s-a pus pe treabă și i-a adus la FCSB trei oameni de atac, însă tehnicianul în vârstă de 43 de ani continuă să „vâneze” și alți fotbaliști pe care să îi aducă sub comanda sa.

În cadrul emisiunii Realitatea Sportivă, agentul Florin Manea l-a adus în discuție pe fundașul ivoarian, Wilfried Kanon. Deși se află în vizorul lui Dan Petrescu pentru un transfer la CFR, Kanon a fost propus acum și la FCSB, însă Gigi Becali a dat un răspuns clar în momentul în care a auzit de numele fotbalistului.

Wilfried Kanon/Sura foto: Profimedia Images
Wilfried Kanon/Sura foto: Profimedia Images

Florin Manea: „Nu îl știți pe Kanon, care a fost la Gloria Bistrița și care are 53 de meciuri la națională? S-a reîntors acum și vrea să prindă din nou lotul Coastei de Fildeș. L-am adus în România. Nu a semnat încă cu cei de la CFR, dar dacă vă interesează vă sun.

Citește și EXCLUSIV | GIGI BECALI, DECLARAȚII HALUCINANTE DESPRE VACCINUL ANTI COVID-19: „NU VREAU SĂ MĂ TRANSFORME ÎN TRANSOM! SUBSTANȚA MODIFICĂ GENETIC”

Gigi Becali: Eu nu mai iau jucători străini. L-am adus pe Radunovic care era cel mai bun fundaș stânga din România și de când a venit la mine nu mai fost așa.

Florin Manea: Știți cum o să fie cu Kanon? O să mă sunați peste 3-4 luni ca și cu Ongenda.

Gigi Becali: Nu mă mai interesează acum nici de Ongenda. Mi-a plăcut atunci pentru că îl voia Edi foarte tare. Acum însă nu îl mai dorim!”, a fost dialogul dintre cei doi, la Realitatea Sportivă.

Kanon nu s-ar afla pentru prima dată în România, asta după ce în sezonul 2013-2014 a mai îmbrăcat tricourile celor de la Gloria Bistrița și Corona Brașov. Apărătorul central este liber de angajament în momentul de față, după despărțirea de arabii de la Al-Gharafa. Fundașul de 28 de ani are 52 de meciuri jucate în tricoul echipei naționale a Coastei de Fildeș, pentru care a marcat de trei ori.

Citește și EXCLUSIV | CUM A AJUTAT GIGI BECALI UN FOST PATRON DE CLUB DIN LIGA 1: „I-AM TRIMIS 10 TRATAMENTE DE COVID!”

florin maneafcsbkanondeclaratiigigi becalirealitatealiga 1