Fiul lui Claudiu Niculescu, suporter înfocat al lui FC ,,U” Craiova 1948: ,,Am sânge de oltean şi nimic nu va schimba asta”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 04 martie 2021, ora 20:52,
Alex Niculescu 33

Claudiu Niculescu este antrenorul celor de la Concordia Chiajna de la începutul acestui an, iar primul meci oficial l-a avut împotriva lui FC ,,U” Craiova 1948, scor 0-0.

Aflat în galeria celor de la FC ,,U” Craiova, Alex Niculescu, fiul antrenorului de la Chiajna, a surprins când a spus că nici măcar nu ştie că tatăl său o antrenează pe echipa ilfoveană.

Alex şi Claudiu Niculescu au rupt orice relaţie, iar cei doi mai comunică doar o dată pe an, atunci când e ziua fiului, care acum are 22 de ani.

,,Noi pur și simplu nu avem o relație tată – fiu. Tata e antrenor la Chiajna? Nici nu știam! Nu prea mă interesează ce face, e treaba lui. Vorbim foarte rar. Mă mai sună de ziua mea, dar conversațiile dintre noi nici nu durează mai mult de un minut.

Îmi pare rău că nu a bătut Craiova, normal. Eu țin cu echipa mea, iubesc Universitatea! Fiecare cu treaba lui. Îmi doresc foarte mult să promovăm, sunt convins că vom reuși anul acesta.”, a declarat Alex Niculescu, pentru Fanatik.

,,Dinamo pentru mine nu reprezintă nimic, doar o simplă echipă la care a jucat tatăl meu, cred că am fost o singură dată pe stadionul din „Ștefan cel Mare” când aveam șapte, opt ani. M-am născut în Craiova, am sânge de oltean și nimic nu va schimba asta.”, a mai precizat fiul lui Claudiu Niculescu.

FC ,,U” Craiova se află pe primul loc în Liga a 2-a, cu 31 de puncte acumulate în 15 meciuri jucate.

Citeşte şi Oficial. Ovidiu Stângă este noul antrenor al achipei FC U Craiova 1948: ,,Istoria ne pune în situația de acum 15 ani”

alex niculescuclaudiu niculescurealitateafc u craiova
DanPetrescu

De ce nu a mai semnat Dan Petrescu cu arabii de la Al Faisaly

mancini

EURO 2020 | Reacţia lui Roberto Mancini, după ce Italia a ,,zdrobit” Turcia pe Olimpico