Florin Bratu se vrea antrenor la o formație din Superligă: „Este în primele cinci echipe din România”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 14 noiembrie 2022, ora 23:31,
Florin Bratu nu mai are activitate fotbalistică de la jumătatea lunii august, când a fost demis de la naționala U21 a României
Florin Bratu nu mai are activitate fotbalistică de la jumătatea lunii august, când a fost demis de la naționala U21 a României

Fost selecționer la echipa U21 a României, Florin Bratu este tentat să preia echipa FC Botoșani.

Florin Bratu spune că FC Botoșani este în primele cinci echipe din România, analizând lotul

În acest moment, gruparea patronată de Valeriu Iftime nu are antrenor principal, după demisia lui Mihai Teja. de pregătirea echipei se ocupă secundul Alin Bejan.

Mă atrage ideea să revin, e clar, face parte din mine. Aștept, să vedem până la urmă ce se va concretiza. Au fost și de afară niște propuneri chiar din țările arabe. E bine să ai principii dar până la un moment dat, atunci când nu perturbă viața echipei.

Fotbalul înseamnă rezultate, atâta timp cât ai rezultate și lucrurile merg bine, toată lumea e fericită. Trebuie un ciclu săptămânal, să faci tot ca să câștigi meciul care urmează.

Pentru mine Botoșani e în primele cinci echipe din România, are lot tehnic, poți face posesie. Poți ataca adversarul, te poți impune în meciuri. Îmi pare rău că lucrurile nu funcționează acum, are niște străini, dar și niște români de echipă națională, care sunt interesanți.

CFR, FCSB, s-au hrănit de acolo, din jucătorii aceia. Universitatea Craiova la fel, asta spune multe despre Botoșani și despre potențialul acestor jucători”, a spus Florin Bratu, conform prosport.ro.

superligaflorin bratu