Gafa începutului de an a fost făcută în Statele Unite! Confuzie inexplicabilă pentru un comentator

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 08 ianuarie 2022, ora 23:22,
Glenn Consor, autorul greșelii monumentale
Glenn Consor, autorul greșelii monumentale

Fanii baschetului de peste ocean s-au minunat când l-au auzit pe Glenn Consor comițând o eroare care a fost amendată de cunoscătorii fenomenului. 

În timpul jocului dintre Washington Wizards şi Houston Rockets el a făcut o referire la Kevin Porter Jr, unul dintre cei implicați în duelul de pe parchet. Și a amintit în momentul în care pe ecran curgeau reluările unor aruncări la coș ale sportivului că și tatăl său a avut o precizie asemănătoare. Doar că cel de la microfon nu se referea la același sport pe care l-ar fi practicat și părintele jucătorului.

Ci la o întâmplare nefericită în care ar fi fost implicat cu ani în urmă când „ar fi apăsat pe trăgaci în momentul potrivit”, conform lui Consor.  Momentul cu pricina s-ar fi consumat în 1993 atunci când Kevin Porter Sr a fost condamnat pentru omor după ce a ucis o tânără de 14 ani. Însă problema e că acesta nu are nicio relație de rudenie cu baschtebalistul lui Houston Rockets, așa cum jurnalistul susținea.

După ce gafa a fost sesizată au început să curgă și reacțiile. LeBron James a dat replica imediat.

Kevin Porter, sursă foto: Profimedia

CITEȘTE ȘI –>> Singurii oameni care l-au lăsat „mut” pe Ion Țiriac: „Nu sunt un om ușor de impresionat!”

A crezut că era cool!!?? Nu înghiţim asta! Îmi pare rău, dar nu merge aşa! Cât de insensibil poţi fi ca să spui aşa ceva. Valea, omule! Mă rog pentru tine, dar nu ai ce căuta în sportul nostru frumos!”, a fost comentariul legendei din NBA.

Prins la mijloc în această vâltoare, Consor și-a recunoscut eroarea.

Vă rog să îmi permiteţi să profit de această oportunitate pentru a le cere scuze sincere lui Kevin Porter Jr., familiei sale şi organizaţiei Rockets pentru comentariile pe care le-am făcut în timpul meciului de ieri seară. M-am gândit în mod greşit că Kevin era fiul fostului jucător al echipei Washington Kevin Porter

şi nu mi-am dat seama că acele cuvinte folosite pentru a descrie coşul victoriei ar putea răni pe cineva sau să fie insensibile. L-am contactat pe Kevin pentru a-i cere iertare personal şi sper să pot discuta cu el curând”, a precizat comentatorul pe o rețea de socializare. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Scandal imens la o echipă cu nume din România! Jucătorii au refuzat să facă deplasarea în cantonament

nbakevin portergafahouston rocketscomentator