Gala ”Meciul Stelelor de Crăciun”. Simona Halep, invitată specială la acest eveniment

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 20 decembrie 2018, ora 16:52,
halep1
halep1

A patra ediție a galei „Meciul Stelelor de Crăciun”, organizată de CS Colțea 1920 Brașov, va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „DP Colibași”. Invitată specială la acest eveniment va fi Simona Halep!

Gala va avea un scop caritabil, intrarea urmând să se facă pe baza unor donații în haine, rechizite școlare și alimente, care vor ajunge la casele de copii din Prejmer, Hărman și Lunca Câlnicului.

Vor participa trei echipe, FC Brașov UEFA, formată din fotbaliști care au reușit ultima performanță notabilă a Brașovului, calificarea în Cupa UEFA, în ediția 2001-2002, o echipă a vedetelor și Colțea 1920 Brașov.

Din formația „stegară’ vor face parte Dorin Arcanu, frații Iuliu și Alexandru Andrași, Cosmin Bodea, Octavian Cocan, Mihai Stere, Flavius Moldovan, Ioan Gnandt, Marian Ivan sau Cristian Vasc. Antrenori vor fi Adrian Hârlab și Gabriel Stan, informează mytex.ro.

Surpriza ar putea fi participarea liderului WTA, Simona Halep, la eveniment. Ea ar putea veni cu Horia Tecău și Victor Ioniță.

În echipa vedetelor vor fi Adrian Veștea, Florin Iacob, Nicu Dascălu, Gabriel Borodi, Marian Constantinescu, Valentin Lazăr, Florentin Petre, Gigel Bucur, Octavian Ciovică sau Dan Ghiță. Antrenor va fi prefectul Brașovului, Marian Rasaliu.

„Este al patrulea an consecutiv în care organizăm acest eveniment. Va fi un triunghiular, iar cei care vor veni vor avea ce vedea, mai ales că în echipe vor fi nume importante. În fiecare an am colaborat cu alte case de copii. Acum, prin fundația «Casa Mea», totul va merge către casele de copii din Prejmer, Hărman și Lunca Câlnicului.

Am discutat cu cei de acolo și ne-au transmis că ar avea nevoie de alimente, haine și rechizite școlare. De aceea, biletul de intrare va consta într-o donație pe care o vor face cei care vor veni la sală. Vrem să oferim și noi o bucurie de sărbători. Sper să vină cât mai multă lume la acest eveniment”, a declarat Ciprian Jurubescu, președintele CS Colțea 1920 Brașov.

simona halepmeciul stelelor de craciunhoria tecăubrasovvictor ionitafc brasovevenimentciprian jurubescuSala Sporturilor „DP Colibași”eveniment caritabil