Bubuie un nou scandal la nivel internațional: ”Au o problemă cu românii”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 05 ianuarie 2021, ora 17:18,
s

Ilie Năstase a sărit în apărarea bunui său prieten, Ion Ţiriac, după ce soţul Serenei Williams a avut un atac la adresa fostului tenismen.

Totul a pornit după ce Ion Ţiriac a susţinut că Serena ar trebui să se retragă din tenis, deoarece nici vârsta şi nici greutatea nu îi mai permit să performeze în acest moment în circuitul de tenis feminin.

,,La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere.„, a declarat Ion Ţiriac pentru TVR.

Alexis Ohanian, soţul jucătoarei de tenis, a avut mai multe postări pe contul său de Twitter.

A trebuit să-l caut pe Goolge…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn„.

Acesta a mai scris că nu interesează pe nimeni ce crede Ion Ţiriac.

,,Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac!”, a scris Ohanian.

Ilie Năstase a sărit în apărarea lui Ţiriac după acest atac, iar fostul lider ATP crede că este, de fapt, vorba despre o ură faţă de români în acest caz.

,,Dacă nici ceea ce spune domnul Ţiriac despre tenis nu mai contează, înseamnă că am luat-o razna cu toţii. Serena până la urmă se poate retrage când vrea ea, este strict problema ei. Dar eu cred că domnul Ţiriac cam are mare dreptate.

Şi în ultima vreme, cam multă lume susţine că Serena ar trebui să se retragă. Legat de această postare a soţului ei, nu mi se pare normală. De fapt, cred că ei au o problemă românii, altfel nu-mi explic.”, a precizat Ilie Năstase pentru Telekomsport.

Ilie Năstase, alături de Ion Ţiriac, a fost finalist al Cupei Davis în anii 1969, 1971 şi 1972.

Citeşte şi Ianis Hagi nu este la potenţial maxim la Rangers! Ce îi lipseşte mijlocaşului: ,,E încă un student al jocului”

 

ilie năstasetenision țiriacscandalrealitateaserena williams
2-profimedia-0615400310

EURO 2020 | Meciul Țara Galilor – Elveția a furnizat prima surpriză a turneului final

fcsb

„Pariurile” lui Gigi Becali, primele imagini în tricoul FCSB-ului! Ce numere și-au ales jucătorii