SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Leo Grozavu, replică pentru ,,Regele” Hagi: ,,Facem atâta tam-tam! Nu a fost o finală”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 12:38,
Leo Grozavu
Leo Grozavu

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul, a spus lucrurilor pe nume după meciul Farul – Sepsi OSK, din 16-imile Cupei României, terminat cu victoria oaspeţilor, scor 0-1, după un penalty care nu a fost.

După ce a acuzat arbitrajul la conferinaţ de presă, ,,Regele” a ţinut să facă alte precizări şi în miez de noapte. Tehnicianul celor de la Farul spune că arbitrajul din România este o comedie după faza penalty-ului dictat împotriva sa.

Leo Grozavu, antrenorul celor de la Sepsi OSK, a reacţionat după afirmăţiile făcute de Gică Hagi. Acesta este de părere că se face prea mult caz după acea fază de la penalty şi crede că în acest mod nu se vor rezolva problemele în România.

,,S-au pierdut calificări pe greșeli de arbitraj, meciuri de Campionat European, de Campionat Mondial… Facem atâta tam-tam pentru o fază din minutul 49, din 16-imile Cupei. Nu a fost un meci de totul sau nimic, nu a fost o finală.

Dacă vrem ca fotbalul românesc să crească, nu cred că ar trebui să vorbim atât de mult de arbitraj. Mă aștept ca la meciul următor să sară toată lumea pe Sepsi, să fie luate decizii în compenstație. Oricum primim o groază de cartonașe galbene și suntem eliminați de pe bancă pentru nimic.”, a declarat Leo Grozavu, pentru Pro X.

FOTO:Dragos Pascaneanu/Sport Pictures

Citeşte şi GICĂ HAGI, PLIN DE NERVI DUPĂ ELIMINAREA DIN CUPA ROMÂNIEI: „A FOST UN METRU ÎN AFARA CAREULUI ACEL PENALTY!”

leo grozavusepsigica hagirealitateafarul