Leonard Strizu a prefațat meciul cu Farul! Care e marea grijă a celor de la FCSB

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, ora 14:05,
Leonard Strizu
Leonard Strizu

Cel mai interesant meci al Etapei a 23-a a Superligii este FCSB – Farul Constanța, care va avea loc duminică, de la ora 19:00, pe Arena Națională.

Trebuie să avem grijă deosebită la mijlocașii și atacanții lor”, a spus Leonard Strizu

Pentru FCSB urmează o perioadă dificilă. După meciul cu Farul, joacă în deplasare cu CFR Cluj și FC Voluntari, după care primește replica Universității Craiova.

Leonard Strizu, antrenorul principal al gazdelor, a vorbit despre meciul cu Farul, precizând că le-a cerut elevilor lui să aibă grijă la mijlocașii și atacanții adverși.

Urmează două jocuri, nu decisive, dar importante. Primul meci cu Farul, echipă bună, bine așezată, care nu trebuie să ne păcălească cu ultimele rezultate.

Total va fi alt joc decât ca la Sibiu. Farul este o echipă care atacă, m-am uitat la clasament și am văzut că stau cel mai bine la golurile marcate, deci vor veni să joace.

Valențe foarte bune pe partea ofensivă, trebuie să avem grijă deosebită la mijlocașii și atacanții lor.

Va fi un meci total diferit față de cel de la Sibiu. Echipa este bine, vrem doar victoria.

Mai avem un avantaj, câteva piese mai bune decât are Viitorul sau Farul. Au și experiență, dar și valoare mai bună”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă.

Înaintea etapei, Farul se afla pe locul 2, cu 45p, iar FCSB pe 3, cu 41p, dar echipa roș albastră a fost devansată de Rapid, care a remizat în deplasare cu “U” Cluj-Napoca.

superligaEtapa a 23-aleonard strizu