Mesajul lui Gigi Becali pentru fanii echipei sale după primul meci european: „Oamenii s-au luminat la minte”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 23:58,
Peluza Nord care susține FCSB
Peluza Nord care susține FCSB

5812 de spectatori au asistat la partida dintre FCSB și Sakhter Karagandy, din manșa întâi a primului tur preliminar al Europa League. 

A fost prima oară după doi ani în care roș-albaștrii au putut fi încurajați de către suporteri din tribune, la un meci european. Peluza Nord a fost la datorie, iar pentru suportul oferit jucătorilor săi, Dinu Todoran le-a mulțumit după joc.  Și Gigi Becali a vorbit despre întoarcerea suporterilor fideli, care și-au încurajat favoriții pe tot parcursul întâlnirii.

Oamenii au început să își dea seama, s-au luminat la minte. Au văzut Rapidul. Cu Dinamo au războiul cel mai mult. Dinamo, de vreo cinci ani, e numai în spate. Ba retrogradează, ba în insolvență. Și-au dat seama că era un război împotriva mea. Am ținut echipa sus, n-am avut rușine de retrogradare, de insolvență. Am ținut echipa sus”, a declarat patronul vicecampioanei României pentru PRO X. 

O parte dintre fanii peluzei Nord nu au mai fost alături de gruparea finanțată de Gigi Becali, după ce clubul din Berceni a pierdut brandul istoric al Stelei, însă au revenit la începutul anului trecut lângă echipă. Derbyul cu Dinamo din februarie 2020 a fost primul în care întreaga Peluză Nord a fost de partea roș-albaștrilor.

CITEȘTE ȘI –>>  AU VENIT DEGEABA! EI SUNT PRIMII CARE PLEACĂ DE LA FCSB. GIGI BECALI LE-A DECIS DEJA SOARTA

Peluza Nordrevenire stadionfcsbrealitateagigi becali