Mihai Stoica, reacție acidă pentru constestatari: „Asta nu înțeleg marii specialiști”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 11:39,

FCSB a învins cu 3-0 pe CS Mioveni, dar meciul a fost plin de faze controversate, acuzate de către oaspeți, care au amenințat inclusiv cu retragerea din campionat.

Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, a reacționat la criticile primite de la oamenii de fotbal, care au considerat faptul că formația bucureșteană a fost avantajată de maniera de arbitraj a centralului Marcel Bîrsan.

Oficialul vicecampioanei a amintit contestatarilor de alte greșeli de arbitraj făcute în Liga 1. De asemenea, a găsit și un motiv pentru care penalty-ul dictat la faza dintre Keșeru și Scarlatache a fost o decizie corectă.

„Ce distracție prin studiouri, ce lamentări, ce echidistanță prezintă marii specialiști…

Cam puține comentarii despre faza din prima repriză, când Olaru este busculat în careul Mioveniului. Marii specialiști ar trebui să explice că pe un astfel de teren e foarte periculos să faci alunecare în propriul careu pentru că arbitrul se poate înșela.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | COSMIN OLĂROIU, ÎN CULMEA FERICIRII! VESTEA NEAȘTEPTATĂ VENITĂ DE LA DUBAI

Când Bârsan dicta penalty în meciul cu Craiova împotriva noastră la un atac regulamentar al lui Andrei Vlad și nu vedea faultul asupra lui Dennis Man din careul lor – deși șortul se lungise, însă Nike are materiale bune – nu mai erau atât de contrariați marii specialiști. Nici când CFR bătea 1-0 la Mioveni dintr-un ofsaid kilometric. Că deh, se mai întâmplă.

Ura emanată în studiouri generează o mai mare simpatie în rândurile milioanelor de suporteri steliști. Asta nu înțeleg marii specialiști.

O duminică plăcută și teste negative tuturor”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI –>> ARBITRAJUL, „MĂRUL DISCORDEI” DUPĂ FCSB – CS MIOVENI: ”NICI ÎNAINTE DE REVOLUȚIE N-AM VĂZUT AȘA CEVA! SĂ PLECE TOȚI!”

arbitrajmihao stoicaliga 1realitateafcsb