Mihai Stoica, sfaturi pentru fotbaliștii care vin la FCSB: „Lasă manelele, că sunt niște versuri prea stupide”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 28 noiembrie 2021, ora 10:21,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Mihai Stoica este dezamăgit că fotbaliștii din ziua de azi își consumă timpul jucându-se pe calculator. 

Această preocupare a observat-o managerul general al celor de la FCSB și la Messi.

„Eu l-am văzut pe Messi pe aeroportul din Nisa. Îşi luase titlul de cel mai bun jucător din Champions League şi se juca pe PlayStation. E un jucător extraordinar, dar nu-l bănuiesc că-l dă mintea afară din casă. E o mare nenorocire, e un flagel înfiorător, mai ales pentru sportivi. Sportivii nu-şi mai aparţin. Se antrenează şi după fug să joace FIFA, nici nu ştiu ce e DOTA ăsta şi nu mă interesează şi n-o să mă intereseze nimic.

Asta e îndobitocirea unui om, în loc să pui mâna pe o carte. Bine, nu citeşti o carte. Nu e problemă. Nu vrei să te uiţi la un meci, că eşti fotbalist, dar nu-ţi place să te uiţi. Uită-te, mă, pe Netflix, sunt seriale interesante, dacă nu suporţi să citeşti o carte. Ascultă muzică. Lasă manelele, că sunt nişte versuri prea stupide. Ascultă nişte manele mai vechi, alea merg numai la ceva cu grade. Nu se poate aşa ceva să te joci ore întregi, să pierzi nopţi”,a mărturisit Mihai Stoica la Telekom Sport. 

Oficialul vicecampioanei a continuat să îl critice pe superstarul lui PSG și pentru faptul că nu s-a impus în vestiarul parizienilor.

„Niciodată Cristiano Ronaldo nu s-ar fi dus la o echipă să fie numărul 30, să fie scutierul unuia ca Neymar. Cristiano Ronaldo niciodată nu ar fi făcut asta. Cristiano s-a dus şi a spus <<Băi, numărul 7 e al meu>>. <<Păi, e Edinson (n.r. – Cavani)>>. <<Lasă-mă, bă, cu Edinson>>.

Ăla e Thomas Edison, nu am auzit de el. Tricoul, la mine! Eu sunt şef şi vă sparg pe toţi în două. Ok, echipa nu face rezultate, dar o să facă, dar el tot şef este, iar  Messi s-a dus şi s-a culcat în spatele zidului cu numărul 30, iar la meciul cu City a jucat fundaş dreapta. Hai, mă!”, a mai spus Mihai Stoica. 

CITEȘTE ȘI –>> STAFF-UL LUI RĂDOI SE DESTRAMĂ! DICĂ ANUNȚĂ: „ÎMI DORESC SĂ FIU ANTRENOR PRINCIPAL. AM VORBIT CU MIREL!”

messicriticijocuri pe calculatormihai stoicarealitatea