Mutu n-a fost impresionat! Cine este jucătorul care nu a fost păstrat de FC U Craiova

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 16:51,
Adrian Mutu, FC U Craiova
Adrian Mutu, FC U Craiova

„Briliantul” continuă căutările de la venirea pe banca celor de la FC U Craiova, astfel că plănuiește să mai transfere câțiva jucători pentru sezonul de Liga 1!

Cu doar câteva zile înaintea primei ediții de Liga 1 după zece ani de absență, oltenii speră să găsească cea mai bună formulă pentru duelul cu CFR Cluj, din runda inaugurală. După ce Adrian Mititelu Jr. a declarat că nu este de acord cu presiunea pusă de suporteri și consideră că acest lucru are un efect negativ asupra elevilor lui Adrian Mutu, „leii” așteaptă acum să vadă cum se vor descurca în prima ligă cu un lot care a suferit numeroase modificări.

Aflat în vizorul lui Adrian Mutu în această vară, fundașul dreapta în vârstă de 30 de ani, Luis Pedro Cavanda, nu a convins în scurta perioadă petrecută în probe la FC U, astfel că nu a fost păstrat de tehnicianul în vârstă de 42 de ani. Belgianul, care este liber de angajament din luna mai a anului trecut, atunci când s-a despărțit de Standard Liege, a jucat titular în ultima partidă a oltenilor, contra celor de la Radnicki Nis.

Sursa foto- Profimedia, credit BELGA PHOTO YORICK JANSENS

Agentul jucătorului, Luana Rednic, a vorbit despre situația lui Cavanda și a mărturisit ce înțelegere a avut cu echipa condusă de Adrian Mititelu. Fiica lui Mircea Rednic a recunoscut că fotbalistul nu va fi păstrat de către Adrian Mutu și a dezvăluit că acesta a revenit în Belgia, acolo unde este curtat de Mouscron, o formație din eșalonul secund.

Citește și REPLICĂ PE MĂSURĂ PENTRU ADRIAN MITITELU JR., DUPĂ ULTIMELE DECLARAȚII: „NU AI BANI, STAI ACASĂ!”

„Cavanda a fost în probe la FC U Craiova timp de o săptămână. Eu l-am propus, iar înțelegerea cu Adrian Mutu a fost să-l vadă la antrenamente și la un meci, iar joi seara, după amicalul cu Radnicki Nis, trebuia să ne dea un răspuns. Așa s-a și întâmplat, au spus că nu îl păstrează. Nu au fost negocieri. Nu este nicio supărare. Cavanda s-a întors în Belgia, are ofertă de la Moucron, echipă din liga secundă belgiană”, a declarat Luana Rednic, potrivit GSP.

Evaluat la 200.000 de euro în momentul de față, Cavanda a evoluat de-a lungul carierei sale pentru echipe precum Lazio, Torino, Bari, Trabzonspor și Galatasaray.

Citește și VIDEO | FC U CRAIOVA, REFUZATĂ DE UN ATACANT CU EXPERIENȚĂ! MUTU NU A REUȘIT SĂ ÎL CONVINGĂ

luana rednicdeclaratiitransfer fc ufc u craiovaliga 1realitateaadrian mutucavanda