Omul care a declinat propunerea de a face echipă cu Gică Hagi: „Vreau să merg pe drumul meu”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 15 iunie 2021, ora 08:56,
Gică Hagi
Gică Hagi

Fuziunea dintre Farul și Viitorul este aproape de a deveni realitate. Nașterea noului club îi va oferi lui Gică Hagi și oportunitatea de a reveni pe banca tehnică. 

Iar în căutarea de antrenori secunzi, „Regele” s-ar fi orientat și spre Ianis Zicu, tehnicianul Farului din sezonul trecut. Pe care l-a ofertat pentru a-și continua munca tot la Constanța, dar din altă postură. Fostul fotbalist al lui Dinamo s-a despărțit de marinari la sfârșitul sezonului precedent.

 

 

„Lucrurile vor evolua și vor ajunge într-o altă dimensiune pentru fotbalul românesc. Am vorbit cu Gică Hagi, propunerea m-a onorat foarte tare. Era greu de refuzat, mi-a propus să merg la Farul Constanța, pentru că așa o să se numească echipa, iar eu să stau doi-trei ani.Fără să fiu antrenor, deci nu aș fi fost principal, dar să stau, să încep să stau lângă el și să învăț filosofia clubului pentru ca, în doi-trei ani, să devin eu antrenor”, a dezvăluit Ianis Zicu pentru Digi Sport. 

 

Farul a fost prima echipă de seniori din cariera de antrenor a lui Zicu. Fostul atacant a fost pentru început tehnician al unei grupe de juniori la FC Voluntari.

 

„L-am refuzat, îmi pare rău că nu am mers alături de Gică Hagi, dar asta mi-am dorit eu să fac, să merg pe drumul meu și să iau deciziile singur, așa simt că e bine pentru mine. Deși proiectul de la echipa lui Gică Hagi însemna cel mai înalt nivel posibil pentru mine. Eu aș fi fost antrenor în staff-ul domnului Hagi, el cred că va fi antrenor, el e șeful staff-ului, plus domnul Anghel, iar eu în staff-ul acela aș fi fost și aș fi învățat”, a mai subliniat tânărul antrenor.  

CITEȘTE ȘI –>> PLANURILE CELOR DE LA RAPID ÎNAINTE DE STARTUL LIGII 1: ,,TREBUIE SĂ NE ORGANIZĂM CA O ECHIPĂ”

Ianis Zicufarulrealitateapropunereviitorulfuziunegica hagi