Plecare de ultim moment de la FCSB: „A sosit clipa să pornesc pe un nou drum!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 14:15,
FCSB, antrenamente
FCSB, antrenamente

„Roș-albaștrii” au început aseară noul sezon din Liga 1 cu un rezultat de egalitate, astfel că remiza cu FC Botoșani a agitat deja apele în tabăra bucureștenilor!

Au trecut mai bine de șase ani de când FCSB reușea să ridice pentru ultima dată trofeul Ligii 1 deasupra capului. Acum, după mai mulți ani de suferință, Gigi Becali își dorește mai mult decât orice să dețină din nou supremația în fotbalul românesc, însă continuă „revoluția” din cadrul clubului, după ce astăzi a mai fost anunțată o nouă plecare.

În ciuda faptului că noul sezon a început deja, bucureștenii continuă să se despartă de oamenii din staff-ul tehnic al clubului. La puțină vreme după ce Bogdan Costicea, directorul de scouting, a mers la CFR Cluj, acum, Dacian Nastai, fostul antrenor secund din mandatele lui Mihai Teja, Bogdan Andone şi Bogdan Argeş Vintilă, a părăsit și el FCSB după trei ani. Anunțul a fost făcut chiar de tehnician în cursul zilei de astăzi.

“Mulţumesc FCSB! Începând de azi, colaborarea mea cu Fotbal Club Steaua Bucureşti s-a încheiat, mă întorc acasă la Satu Mare după 3 ani, cu multe amintiri profesionale frumoase. A fost o experienţă utilă, indiferent dacă am fost în staff-ul primei echipe sau la Centrul de juniori. M-am simţit, profesional, împlinit la “uzină” în Berceni, dar a sosit momentul să pornesc pe un nou drum. Vă salut şi vă urez baftă!” a scris Dacian Nastai pe pagina personală de Facebook.

Nastai s-a ocupat în ultima perioadă de echipa U17 a celor de la FCSB, cu care a reușit să ajungă în acest an până în finala mică din Liga Elitelor.

Citește și PATRONUL FCSB-ULUI A LUAT DECIZIA FINALĂ! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU TRANSFERUL LUI FLORIN TĂNASE

 

fcsbmesaj plecareplecaredacian nastailiga 1realitatea