Raţ închide cazul Ştefan Radu! „Mi se pare un circ!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat miercuri, 04 martie 2020, ora 13:32,
stefan radu

Răzvan Raţ a comentat intenţia lui Mirel Rădoi de a încerca să îl convingă pe Ştefan Radu să îmbrace tricoul echipei naţionale.

Fundaşul care tocmai a ajuns la 300 de meciuri în Serie A a renunţat la prima reprezentativă în 2013, atunci când a anunţat că vrea să se concentreze exclusiv pe cariera sa de la echipa de club.

Apreciat de fanii lui Lazio, Radu nu a fost înduplecat de niciunul dintre selecţionerii care au încercat să îl convingă să revină sub tricolor.

”Mi se pare un fel de mini circ. A spus omul ăla de 120 de ori că nu e cazul. A spus-o în nenumarate rânduri. Ce ar trebui să mai facă? Dacă mă întrebați pe mine, dacă ar reveni la echipa națională, nu prea ar da bine pentru el.

În toți acești ani a spus ‘nu’ și acum să te întorci că ce? Cred că ar fi puțin ciudată situația. Dacă a spus ‘nu’ atâția ani la rând, de ce ar zice acum ‘da’? Subiectul e, de fapt, închis de foarte mult timp”, a spus Raț.

Şi Marius Şumudică a avut aceeaşi abordare când s-a pus problema posibilei reveniri a lui Ştefan Radu.

„Pe Ștefan Radu nu l-aș chema, a refuzat să vină o dată, acum nu l-aș mai chema. Mă duc eu, echipa națională și mă rog de el? Stai mă acolo și joacă la Lazio, cu ultrașii tăi”  – a fost părerea antrenorului de 49 de ani.

În vârstă de 33 de ani, Ştefan Radu are 13 selecţii în prima reprezentativă a României.

sumudicaechipa nationalalazioromaniastefan radu
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”