Reacția furibundă a lui Sorin Cârțu, după remiza cu Sepsi: „Nu pot să își bată joc la nesfârșit”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 08:16,
SORIN CÂRȚU
SORIN CÂRȚU

CS U Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi, în epilogul etapei a 8-a a Ligii I.

Cele două goluri ale partidei au fost marcate de Fofana și Gustavo. Ambii jucători s-au aflat în poziție suspectă de ofsaid. Sorin Cârțu s-a declarat dezamăgit de rezultatul partidei și dorește implementarea sistemului VAR.

Acum ca rezultat, e amărăciune. Și situația asta cu penalty-ul… Nu mi-a displăcut ce a jucat echipa. Am fost mai dinamici și mai combinativi. Am avut și o echipă combativă. A dus jocul de multe ori în dueluri de unu la unu. Mi-a plăcut cum au stat în teren, cum au alergat, cum s-au bătut. Nu mi-a displăcut cum s-a mișcat echipa și cum a dus mingea în fața porții.

Au fost niște ocazii. Și Koljic, cu acea bară… Îmi place în continuare, e calitate de jucător. Am văzut și eu la pauză ambele faze de gol. Atât timp cât nu avem VAR, nici nu știi ce să mai spui, ce să mai susții. O să așteptăm iarna asta. Au promis că în play-off o să avem VAR. Trebuie să intrăm și noi în lumea fotbalului civilizat, unde rezultatul să nu mai fie comentat de nimeni.

Sunt niște arbitri care au intrat în instructaj. Nu știu, nu îi tragem noi la răspundere pe cei de la Federație. Acum când ne-am strâns toți… nu pot să își bată joc la nesfârșit. Mi s-a părut o partidă mult peste nivelul a ce se joacă în România. Era păcat să se fi stricat partida dacă o echipă era avantajată. Prima repriză s-a încheiat pe drept 1-1”, a declarat Sorin Cârțu la Digisport Special.

CITEȘTE ȘI –>> CSU CRAIOVA, LOVITĂ DE GHINION CU SEPSI! GUSTAVO, ÎNGER ȘI DEMON PENTRU OLTENI

realitateasorin cartuliga 11-1cs u craiovaetapa 8sepsi