Rodion Cămătaru a analizat derby-ul Craiovei: „Trebuie să fie un șoc, pentru a ieși din această situație”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 03 decembrie 2022, ora 11:33,
Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948
Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale Etapei a 19-a a Superligii este cel dintre Universitatea Craiova și rivala din oraș FC U Craiova 1948.

Trebuie să fie un șoc, pentru a ieși din această situație”, spune Rodion Cămătaru înaintea derby-ului Craiovei

Partida are loc sâmbătă, de la ora 19:00, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din oraș. La ora meciului, echipa gazdă se află pe locul 4 în clasament, cu 32p, după Farul (41p), CFR Cluj (37p) și Rapid (33p), cu mențiunea că ardelenii au un meci mai puțin.

Fosta glorie a Universității Craiova, Rodion Cămătaru spune că va fi un meci deschis, cum a fost întotdeauna, indiferent de locurile din clasament.

La prima vedere, Universitatea Craiova ar fi favorită, dar în derby-uri de genul acesta nu se știe ce se poate întâmpla. Cei de la Craiova 1948 vin după opt meciuri fără victorie, ceea ce s-ar putea să îi facă să se concentreze, după părerea mea.

Trebuie să fie un șoc, pentru a ieși din această situație. Va fi un meci deschis, așa cum a fost întotdeauna la Craiova, indiferent de locurile din clasament. Este o rivalitate între cele două cluburi.

Dacă s-a ajuns aici, să fie două echipe, eu mi-aș dori să joace și să câștige cel mai bun. La celelalte lucruri nu mă bag, pentru că nu mă pricep. Sunt instanțele care decid și nu vreau să îmi dau cu părerea”, a declarat Cămătaru, pentru fanatik.ro.

Universitatea se îndepărtează de primele locuri cu o înfrângere”, este convins Rodion Cămătaru

Fostul mare atacant anticipează că va fi un meci echilibrat și deschis oricărui rezultat. „Ambele echipe sunt nemulțumite de locul din clasament, dar până la urmă campionatul este în derulare și trebuie să își revină.

La FC U trebuie un șoc, ceea ce înseamnă un rezultat bun și să iese din seria de opt meciuri fără victorie. De cealaltă parte, Craiova se îndepărtează de primele locuri cu o înfrângere”, a mai precizat el.

Napoli a venit de fiecare dată cu binele, acum să îl vedem și de data aceasta. Până la urmă, rezultatele îi țin și pe antrenori. Ambele sunt favorite, acest meci este ca unul din Cupa României, oricine are șansă la un meci de genul acesta, fiecare au suporterii lor”, a încheiat Cămătaru.

Etapa a 19-asuperliga