Semnal de alarmă cu privire la situația de la Dinamo: „Toate echipele din Liga 1 ar trebui să intre în grevă!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 21:25,
DINAMO
DINAMO

Dinamo a ajuns să fie de nerecunoscut în momentul de față, astfel că unul dintre cele mai mari branduri ale fotbalului românesc se luptă între viață și moarte în momentul de față!

Florin Prunea, fostul jucător și oficial al clubului din Ștefan cel Mare, a vorbit din nou despre situația din tabăra câinilor și a dezvăluit că nu este de acord ca jucătorii echipei să fie neplătiți de mai multe luni. Fostul goalkeeper a avut un mesaj și pentru noua conducere administrativă a clubului și consideră că intrarea în insolvență nu poate fi ceva benefic.

„Domnul Mureșan și domnul Zăvăleanu trebuie să convingă jucătorii care au salvat echipa de la retrogradare că de acum încolo vor fi plătiți la zi. După părerea mea, este imposibil. E greu să-i convingi că de azi vor fi plătiți când ei nu și-au luat banii pe munca lor. Un jucător de fotbal are drepturi și obligații.

Citește și EXCLUSIV | CE ȘANSE AU NICOLAE BADEA ȘI CRISTI BORCEA SĂ REVINĂ LA DINAMO: „AR FI CU SUFLETUL ALĂTURI DE CLUB!”

Ei și-au respectat obligațiile. În orice țară civilizată, insolvența duce la retrogradare. Numai la noi în România există insolvență. Normal, începând de mâine, toate echipele din Liga 1 ar trebui să intre în grevă, în semn de solidaritate cu jucătorii lui Dinamo. Sindicatul Fotbaliștilor din România nu face nimic, a fost cumpărat. Unde ai mai pomenit un sindicat să ia bani de la Federație?

Dinamo face rău. Problema este că spaniolii au adus niște jucători pe contracte foarte mari, mână în mână cu ei. Acum te trezești cu interdicție la transferuri și datorii de sute de mii de euro. Au spus și jucătorii: ‘Domne, unora li s-a plătit banii, nouă nu’. Băieții ăștia și-au făcut meseria în mod corect.

Voi veniți la Dinamo de la Cluj, vă luați banii la zi (n.r Mureșan și Zăvăleanu). Păi cum veniți voi să ne convingeți să renunțăm la bani? Nu e în regulă. Alexandru Anghel, bă băiatule, ieși și tu în față și spune: ‘Am făcut asta, asta și asta’. Eftimescu nu are nicio putere. Ce ați făcut cu Isma Lopez și Borja Valle, cum le-ați reziliat contractele dacă Dinamo e îngropată în datorii? Bonetti e un antrenor agreat de suporteri, sigur ei l-au vrut”, a spus Florin Prunea, potrivit Digi Sport.

Citește și EXCLUSIV | RIVALII REGRETĂ SITUAȚIA DE LA DINAMO: „NU MI-AM IMAGINAT NICIODATĂ CĂ POT AJUNGE AȘA!”

realitateadeclaratiiprunealiga 1dinamo