SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Sportiva din România care s-a alăturat programului DDB: „Mai am puțin și sar pe teren!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 20:05,
Galerie Dinamo, sursa foto- Profimedia Images, Credit- Foto: Cronos/Cătalin Soare
Galerie Dinamo, sursa foto- Profimedia Images, Credit- Foto: Cronos/Cătalin Soare

Programul Doar Dinamo București a fost singurul care a ținut în viață formația din Ștefan cel Mare în ultimele două sezoane!

Fanii “câinilor” au preluat de tot controlul la echipă și au încercat în fiecare zi să redreseze situația și să achite datoriile formației din Ștefan cel Mare. Recent, suporterii-acționari din Ștefan cel Mare au mai convins o personalitate importantă din sport să se alăture proiectului. Concret, jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu a decis să se înscrie în programul DDB. Prisăcariu este o sportivă din Iași și s-a declarat în mai multe rânduri o susținătoare înfocată a „câinilor”.

Andreea Prisăcariu
Andreea Prisăcariu

„Alex Cojocaru m-a dus la un meci Steaua – Dinamo, atunci când aveam 12 ani. De atunci am rămas cu Dinamo. Sunt foarte activă când merg la un meci, mai am puțin și sar pe teren. Toată lumea o să fie pe fază, dacă sar eu pe teren.

Citește și CINE E PRIMUL PRETENDENT AL ANAMARIEI PRODAN. MESAJUL UNUI CELEBRU CÂNTĂREȚ: „TE IUBESC DE CÂND ERAM MIC”

Mi-am dorit să particip la proiectul ăsta (n.n. DDB). Este un moment dificil, toată lumea poate să vadă chestia asta, dar eu cred că băieții o să se scoată pe final și totul o să revină la normal. Dinamo trebuie să fie acolo în top trei mereu”, a spus Andreea Prisacariu, la ProSport.

Citește și ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA ADRESA LUI NICOLAE BADEA: „E UN MINCINOS NOTORIU! NU EL A DISTRUS PROIECTUL NOSTRU?”

declaratiiddbliga 1andreea prisacariudinamorealitatea