Traseul lui Florinel Coman putea arăta altfel acum: „După Campionatul European, trebuia să plece!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 12:14,
Florinel Coman, sursa foto- Profimedia Images
Florinel Coman, sursa foto- Profimedia Images

Unul dintre fotbaliștii în care Gigi Becali își pune cele mai mari speranțe, Florinel Coman, pare că nu scapă de ghinionul accidentărilor, astfel că revenirea sa este incertă în momentul de față!

Atacantul în vârstă de 23 de ani a fost scos din circuit din cauza unei accidentări suferite în timpul meciului cu Macedonia de Nord. Atunci, Florinel Coman a părăsit terenul după doar 10 minute, iar verdictul medicilor a fost unul destul de dur, astfel că jucătorul „roș-albaștrilor” a fost diagnosticat cu leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte.

Acum, Coman a ratat și startul noului sezon, asta după ce nu a fost inclus în lotul echipei pentru meciul cu FC Botoșani, deși a făcut deplasarea cu restul colegilor. Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a vorbit despre situația fotbalistului de la FCSB și a mărturisit că Gigi Becali trebuia să îl lase pe acesta să plece în străinătate la finalul EURO 2019, turneu în cadrul căruia Florinel Coman a fost unul dintre tricolorii care au impresionat prin evoluțiile sale.

„Eu îl cunosc foarte bine pe Florinel Coman, am vrut să-l iau la Dinamo. A crescut foarte mult la Viitorul, apoi la FCSB la fel, a avut meciuri bune, la Campionatul European foarte bine. Ar trebui să fie lăsat să plece. După Campionatul European, putea să plece”, a spus Gabi Răduță, potrivit Pro Sport.

Pe lângă leziunea la adductori, Florinel Coman se confruntă și cu pubalgia, una dintre cele mai frecvente probleme medicale întâlnite la sportivii din zilele noastre.

5.000.000 de euro este cota de transfer a lui Florinel Coman, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 22 de partide, două goluri și opt pase decisive reprezintă bilanțul tânărului atacant în ultimul sezon.

Citește și GIGI BECALI ANUNŢĂ REVENIREA PE TEREN A LUI FLORINEL COMAN: ,,MUŞCHIUL E MAI BINE ACUM DECÂT ERA ÎNAINTE”

realitatealiga 1transfer comanFlorinel Comanfcsbgabi radutadeclaratii