VIDEO | Cristiano Ronaldo a fost umplut de sânge în Cehia – Portugalia! Ce sancțiune a primit agresorul

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 24 septembrie 2022, ora 23:30,
Cristiano Ronaldo a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce portarul ceh Tomas Vaclik l-a umplut de sânge în minutul 12
Cristiano Ronaldo a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce portarul ceh Tomas Vaclik l-a umplut de sânge în minutul 12

Starul portughez Cristiano Ronaldo a dat emoții fanilor în minutul 12 al meciului cu Cehia, din Liga Națiunilor, când a fost umplut de sânge.

Ghinioanele lui Cristiano Ronaldo: a avut nevoie de îngrijiri medicale și a pus mâna pe minge în propriul careu

Partida se joacă la Praga și contează pentru penultima etapă din Grupa A2. În minutul 12, Ronaldo a urmărit o minge trimisă în careul advers și a sărit la cap. La rândul lui, portarul ceh Tomas Vaclik a vrut să prindă mingea, dar l-a lovit în față pe portughez.

Atacantul lui Manchester United a căzut ca secerat, iar după câteva secundă camerele de filmat au surprins fața plină de sânge a jucătorului. Echipa medicală a Portugaliei a intervenit imediat și, după ce a oprit sângerarea, i-a aplicat un plasture lui Ronaldo.

Arbitrul nu a dictat lovitură de la 11 metri deoarece anterior tușierul indicase o poziție de ofsaid.

Ghinioanele s-au ținut scai de Ronaldo, deoarece în ultimele secunde ale primei reprize a lovit mingea cu mâna în propriul careu, iar centralul sârb Srdjan Jovanovic a indicat lovitură de la 11 metri, dar Patrik Schick.

Scorul pauzei a fost 2-0 pentru Portugalia, după golurile marcate de Dalot (33) și Fernandes (45+2), primul punctând și în partea a doua a meciului (52).

În celălalt meci al grupei, Elveția conduce Spania, în deplasare, cu 2-1. La aceste rezultate, portugalia este lider, cu 10p, urmată de Spania cu 8p, Elveția cu 6p și Cehia cu 4p. În ultima etapă, programată pe 27 septembrie, au loc meciurile Portugalia – Spania și Elveția – Cehia.

cristiano ronaldoportugaliacehialiga natiunilor