SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ultimul mesaj al Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf a aprins internetul! Cum va reacționa tehnicianul

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 08:18,
Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, cunoscută ca unul dintre agenţii de jucători foarte importanţi din România, a postat în urma cu mai multe ore un mesaj în care îl compătimeşte pe Laurenţiu Reghecampf, antrenorul lui CS U Craiova, pentru situaţia în care a ajuns să fie privit din exterior.

După ce a decis să intenteze divorţul de cea cu care s-a căsătorit în urmă cu 13 ani de zile, Anamaria Prodan este deranjată acum de situaţia în care a ajuns Laurenţiu Reghecampf. Acesta nu mai este privit cu aceiaşi ochi în spaţiul public faţă de perioada în care se afişa alături de Anamaria Prodan.

De vină este pentru acest lucru noua iubită, după cum dă de înţeles Anamaria Prodan. Corina Caciuc este văzută ca o femeie care a pus stăpânire pe Laurenţiu Reghecampf şi îl influenţează negativ în deciziile pe care acesta le-a luat în ultima vreme.

Citeşte şi EXCLUSIV | ANAMARIA PRODAN ANUNȚĂ O ADEVĂRATĂ LOVITURĂ ÎN LIGA 1: „NICI MAMA LUI BECALI SAU A LUI ROTARU NU O SĂ MAI FACĂ ASTA!”

,,Sfatul unui manager, a unei mame, a unui om integru, a unei femei care a făcut istorie în orice domeniu şi a lăsat o urmă adâncă pe unde a trecut. Nu atingeţi larvele că vă infectaţi, ţineţi întotodeauna capul sus în viaţă, niciodată să nu vă trăiţi viaţa în genunchi, nu vă lăsaţi şantajaţi! Aveţi limită şi bun simţ în orice faceţi, kiar la restaurante staţi întotdeauna la masă, niciodată sub masă. Acestea fiind spuse, învăţaţi să-l iertaţi pe Reghe, să nu uitaţi lucrurile minunate pe care le-a realizat în viaţa lui, rugaţi-vă pentru el, căci noi familia ne rugăm seară de seară să-i dea Dumnezeu mintea de pe urmă. Daţi cu soluţii şi cu imagini (care-s multe într-o viaţă petrecută sub masă). Să scăpăm lacul de bacterii şi de larve. Amin! Semnat familia Prodan-Reghecampf.

Chiar dacă soțul meu Laurentiu Reghecampf a făcut o mare greșeală datorită faptului ca a alunecat încet-încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos… Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la faţă chiar ciudat pot spune… Faptul că toată ţara râde, toți bărbații povestesc, mulți se bucură …toti își dau coate şi mustăcesc.

Faptul că aștepta să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc după ce a intrat în biserică şi să sărbătorești 15 ani de casnicie, faptul că încet-încet copiii îl uită sau vor să-l uite, mânioși si rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei şi şi-a luxat picioarele de a sta azi în genunchi în faţa țării …faptul că ”bacteriile” de bălegar au reușit să-l aducă în situația jenantă în care se află astăzi şi din cel mai mândru şi mai strălucitor Soare care există pe pământ … a ajuns cea mai firavă rază.

Citeşte şi EXCLUSIV VIDEO | ANAMARIA PRODAN, DEZVĂLUIRI DESPRE NOUL POST DE SPORT: „VREAU SĂ ADUC ȘI ACEST LUCRU”

Faptul că nu a reușit să gestioneze succesul şi imaginea făcută foarte greu cu sacrificii în atâția ani, faptul că azi lângă el stau câțiva viermi de bălegar care îi mănâncă încet, dar sigur banuţi, povestindu-l peste tot la fiecare masă, faptul ca azi nu mai poate să stea cu capul sus când intră în zona Herăstrău la restaurante datorită filmelor, imaginilor şi a discuțiilor apărute în presa de o rușine incredibil, faptul că în faţa jucătorilor nu mai poate ridica ochii şi capul, faptul că începe să se instaureze degradarea …vizibilă şi galopantă.

Faptul că nu a reușit sa rămână în lumea frumoasă în care a stat atât de mulți ani, faptul că a ales minciuna şi umilința, predată de specimenul grotesc care i-a retezat aripile din sec în care l-a atins şi l-a ademenit într-un canal urât mirositor, faptul că trăiește cu spaima că zilnic poate apărea un “ client “ care deține materiale compromițătoare. Faptul că sună disperat şi amenință în stânga şi în dreapta, încercând ca un bebeluș să oprească ceva ce nu se poate șterge, deoarece trecutul urmărește bacteriile toată viața si atârnă ca o tinichea de coada lor, iar când tinicheaua mai face şi zgomot este hilar.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | ANAMARIA PRODAN, DECIZIE DE ULTIM MOMENT ÎN CAZUL LUI GIGI BECALI, DUPĂ CE IMPRESARA A DEVENIT PATRON DE TELEVIZIUNE

Este deja o pedeapsă foarte mare pentru Laurențiu, este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce. Este cumplit de târziu pentru el să mai miște, să mai vorbească, să mai aibă respect și credibilitate din partea jucătorilor, colegilor. Adevărul este că toți greșim în viață, dar încercăm să reparăm, să nu ne afundăm mai tare în greșeală.

Pentru șantaj sau alte nenorociri făcute de genul ăsta de bacterie exista soluții ( poliţie etc.)
Sper ca soțul meu să nu rămână ,,Motanul încălţat”, căci încet-încet ți se comanda şi cât aer să tragi în piept şi caţi bani ai voie sa cheltuiești . Începi să execuți ordine, începi să faci rău familiei, copiilor, faci familia de râs.

Te faci de râs după o viață de munca şi deja lumea te râde şi te strigă: URSUL PĂCĂLIT DE LARVA! Pe lângă lacul Herăstrău se strâng LARVELE sau BACTERIILE care din larg ÎNAINTEAZĂ, până ajung sub mese. Şi acolo rămân până se agaţă de un ursuleţ , se caţără pe spatele lui, i se urcă “ în cap” şi URSULETUL AJUNGE LEGAT LA GARD ŞI BATJOCORIT CUMPLIT. Cât ghinion să ai să te atace şi păcălească tocmai PE TINE așa larvă? Anyway , Anamaria Prodan flancată de copii ei minunaţi, când intră în zona Herăstrău la cele mai frumoase restaurante se face linişte ţi toate privirile sunt aţintite pe ea., a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Citeşte şi VIDEO EXCLUSIV | MARELE MISTER PE CARE ANAMARIA PRODAN ESTE PE CALE SĂ ÎL DESCOPERE: „LIPSEȘTE O PIESĂ DIN PUZZLE”

anamaria prodandivorțrealitatealaurentiu reghecampf