SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Bătaia de la CFR Cluj a ajuns în atenția Poliției: „A fost întocmit un dosar de cercetare penală”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 27 august 2021, ora 15:34,
CFR CLUJ
CFR CLUJ

Incidentele grave petrecute în noaptea de joi spre vineri la stadionul CFR-ului au ajuns și în atenția Poliției. Ioan Ivaşcu, juristul CFR-ului, a depus plângere penală după bătaia primită de la bodyguarzii patronului de la CFR Cluj, Ioan Varga. 

Ioan Ivaşcu s-a prezentat în această dimineaţă la poliţie după ce şi-a scos certificat medico-legal şi a depus plângere penală.

În cursul zilei de astăzi, 27 august a.c., la sediul Poliție municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat o persoană, care a sesizat că ar fi fost agresată fizic și amenințată, cu o seară în urmă, într-un complex sportiv din municipiu.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare, polițiștii continuând activitățile, pentru clarificarea tuturor aspectelor sesizate„, este scris în comunicatul poliţiei din Cluj.

Scenele incredibile au avut loc după finalul meciului şi au fost surprinse de sârbi. În incidentul de la vestiare au fostimplicaţi juristul Ioan Ivașcu şi kinetoterapeuții Viorel Boncoi și Radu Pralea. Pe imagini se aud înjurături, iar o voce strigă să nu se mai lovească.

Portalul sârbesc B92 susține că lucrurile erau încinse de minute bune și că au degenerat într-o adevărată luptă: „Oamenii de securitate au fost nevoiți să intervină prompt”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Aleksandar Pekovic (@pekovic.official)

Neluțu Varga a descis demitrea antrenorului Marius Şumudică şi a preşedintelui Marian Copilu, iar după meciul cu Steaua Roşie Belgrad a avut loc o bătaie în vestiarul echipei ardelene.

Giedrius Arlauskis şi Mario Camora, doi dintre cei mai importanți jucători ai campioanei en-titre au fost printre cei care s-au revoltat faţă de măsurile luat de Neluţu Varga.

Citește și TRAGEREA LA SORȚI PENTRU GRUPELE CONFERENCE LEAGUE. CFR CLUJ ȘI-A AFLAT ADVERSARELE

cfr clujfotbalrealitateabataiehaosscandal