Dan Petrescu a clarificat problema transferului lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj: „Am vorbit cu patronul”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022, ora 20:42,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a admis că transferul lui Nicușor Stanciu la CFR Cluj este aproape imposibil de realizat.

Nu avem cum să îl luăm” pe Nicolae Stanciu, a recunoscut Dan Petrescu

Campioana României, CFR Cluj, a jucat un amical cu lidcerul Grupei I din Liga 3, Corvinul Hunedoara, de care a dispus cu 2-0. La finalul partidei, antrenorul Dan petrescu a clarificat problema transferului lui Nicolae Stanciu la campioana României.

Eu l-aş dori pe Nicuşor Stanciu. Din ce am vorbit cu patronul, este imposibil. Nu avem cum să îl luăm. E normal să nu avem cum… salariul şi cât costă, normal. N-avem cum să ne permitem un jucător ca Stanciu.

Noi nu putem să luăm jucători cu asemenea salarii şi care costă mult. Noi încercăm să luăm jucători liberi de contract, le dăm un salariu decent pentru România şi încercăm cu ei să facem treabă. Pe Stanciu nu cred că ne permitem să îl aducem”, a declarat Dan Petrescu.

Afirmațiile vin în contextul în care patronul Ioan Varga ar fi declarat că a rezolvat problema transferului jucătorului român legitimat la echipa chineză Wuhan Three Towns. Ulterior, impresarul Anamaria Prodan a infirmat acest lucru.

superliganicolae stanciudan petrescu