Florin Răducioiu, mesaj important pentru „tricolori”: „Va fi un meci mult mai complicat împotriva Belgiei!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 18 iunie 2024, ora 09:42,
Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Florin Răducioiu a vorbit despre etapa a 2-a de la EURO 2024, cea în care România va da piept cu Belgia. „Tricolorii” au câștigat primul meci (3-0 cu Ucraina), în timp ce belgienii au cedat în fața Slovaciei (0-1).

Fostul mare internațional român i-a avertizat pe elevii lui Edi Iordănescu că partida ce urmează va fi mult mai dificilă. Iată ce a spus despre meciul de sâmbătă.

„Va fi un meci mult mai complicat împotriva Belgiei!”

Nu este deloc o întâmplare. România a jucat un fotbal realist, de mare calitate, bazat pe o soliditate a apărării extraordinară, pe o inteligență tactică dovedită pe întreaga durată a partidei. O echipă care a știut să speculeze greșelile Ucrainei.

Nu aș dori să micșorez meritele echipei naționale, a meritat pe deplin, dar pe de altă parte, echipa Ucrainei a fost inexistentă, m-a surprins. România a început cu dreptul, a început într-o manieră incredibilă, nesperată.

E începutul unei campanii extraordinare. Trebuie să dea continuitate, sunt de acord cu ce a spus nea Mircea (n.r. Lucescu). Greul de acum începe, e o responsabilitate mai mare, va fi un meci mult mai complicat împotriva Belgiei. Am văzut o echipă care m-a surprins prin maturitate”, a spus Florin Răducioiu, pentru PRO TV.

nationala RomanieiFlorin Raducioiu