Mutu n-a avut viață ușoară la FC U Craiova! Replică pentru Mititelu: „Am reacționat profesionist”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 11:18,
Adrian Mutu
Adrian Mutu

„Briliantul” a preluat FC U Craiova 1948 în vara acestui an, odată cu revenirea echipei în Liga 1 după 10 ani de absență!

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani nu a avut parte de mandatul pe care l-ar fi dorit pe banca oltenilor, iar formația sa ajunsese la nu mai puțin de șapte meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Oltenii erau pe locul 13 în ierarhie la acea vreme și acumulaseră doar 9 puncte în cele 11 jocuri disputate.

Acest lucru l-a făcut pe patronul Adrian Mititelu să renunțe la serviciile sale, după doar patru luni de colaborare. Întrebat despre relația pe care a avut-o cu patronatul, Mutu a dezvăluit că cei din conducere au încercat să se bage peste deciziile sale la un moment dat, însă a explicat cum a reușit să își păstreze autoritatea în fața acestora.

„Atunci când vorbești cu un patron nu îl poți împiedica să își exprime părerea despre echipa lui, despre primul „11” pe care îl trimiți în teren. Nu poți să îi interzici să discute despre asta. E echipa lor, vor să aibă rezultate. Am trecut prin lucruri de genul, dar nu mi s-a impus. A fost o relație corectă cu Adrian Mititelu și cu Adrian Mititelu Jr. Am vorbit cu Adiță și în urmă cu o săptămână, iar asta este dovada că ne-am despărțit prietenește.

(n.r. cum a reacționat în momentul în care Adrian Mititelu a încercat să se implice peste el la FC U Craiova 1948) Cum am reacționat? Profesionist, prin argumente, iar la sfârșit am fost lăsat să fac ceea ce știu eu.”, a spus Adi Mutu la GSP.

Citește și ADRIAN MUTU CONFIRMĂ CĂ SE AFLĂ PE LISTA LUI RĂZVAN BURLEANU: „MI-AȘ DORI SĂ ANTRENEZ ECHIPA NAȚIONALĂ!”

declaratiifc u craiovarealitateaadrian mutumititelu