SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Niculae, reacție tăioasă: „Cel mai slab meci al nostru! Dacă jucam două zile, nu marcam!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 23:55,
Daniel Niculae
Daniel Niculae

Rapid a suferit o nouă înfrângere și a ieșit din zona podiumului. Meciul cu FC Voluntari a reprezentat al treilea eșec în ultimele patru etape.

La finalul partidei, a reacționat și președintele Daniel Niculae. Acesta a declarat că a fost cea mai slabă prestație a giuleștenilor din actualul sezon, dar așteaptă o tresărire de orgoliu, în etapa viitoare, cu Sepsi.

De asemenea, oficialul Rapidului a dat asigurări conform cărora postul lui Mihai Iosif nu este în pericol, din cauza rezultatului nesatisfăcător din partida cu Voluntari.

Rapid – FC Voluntari, sursa foto: Rapid/Facebook

”De ce ne-a fost frică n-am scăpat! Jocul a lăsat de dorit, mai ales în plan ofensiv. Victoriile aduc victorii, dar când pornește această spirală negativă… nu se mai oprește. Am făcut cel mai slab meci al nostru de la începutul sezonului! Chiar dacă nici cei de la Voluntari n-au avut multe ocazii, noi n-am avut acea reacție de echipă care joacă pe teren propriu.

Daniel Niculae

Dacă mai jucam încă două zile, nu reușeam să marcăm! Ne lipsește agresivitatea. Poate am fost și infatuați după startul bun de sezon. Să revenim cu picioarele pe pământ. Acum, ne așteaptă un meci foarte greu cu Sepsi și trebuie să arătăm ca Rapidul din primele etape. De meciul următor probabil vor reveni și Albu și Săpunaru. Mihai Iosif nu depinde de rezultatul cu Sepsi”, a declarat Niculae, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> MIHAI IOSIF, REACȚIE CATEGORICĂ: „CEL MAI SLAB MECI DIN ACEST CAMPIONAT! PENIBIL”

daniel niculaeliga 1voluntarirealitatearapid